İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

[align=center][video=youtube]

[/align]
  • 1 ay sonra...
gönderildi

[align=center] Kesha’dan yepyeni albüm!

[/align]

[align=center]KeshaYeniAlbumHazir.jpg[/align]

[align=center]Pitbull ile çıkardıkları “Timber” single’ı müzik listelerinde büyük başarı elde eden Kesha, 2014’te yepyeni bir solo albümle geliyor. Cesur tavırlarıyla dikkatleri üzerine toplayan şarkıcı iki yeni şarkısının yapım aşamalarından oluşan kısa bir videoyu da hayranları ile paylaştı.

Hayatı için aldığı yeni kararların albümüne de yansıdığını belirten Kesha, artık daha dürüst, daha korkusuz ve yepyeni şarkılarını tüm dünyaya duyurmak için de oldukça sabırsız.[/align]

• 2 hafta sonra...
gönderildi

[align=center]138864779188810721416085878.jpg[/align]

[align=center][video=youtube]

[/align]
gönderildi

Gecen günde yeni albüm çalısmlarının sürdüğünü hatta video paylaştığı haberleride çıktı :S

gönderildi

[align=center]günlerdir şu fotoğraf sosyal medyanın her yerinde var

BcpjLq0CIAAAZPv.jpg:large

dün fenalaşmış rehabilitasyon merkezine kaldırılmış müziğe ara bıraktığını açıkladı bugün[/align]

gönderildi

[align=center]MÜZİĞİ BIRAKMA SEBEBİ AÇIKLANDI

Ke$ha, geçtiğimiz aylarda Warrior albümünden sonra fanları kadar anticileride artan Kesha dayanamayıp ağlamıştı.

mgmzm.jpg

Çok kilolu olduğu için anticileri onu transseksüel olduğunu iddia etmiş, kuyruk sokumunun normal insanlara göre uzun olmasını ise penisi olduğunu söylemişlerdi.

kesha2.jpg

Ke$ha bunun üzerine kilo vermek için yediği yemekleri ve öğünleri azaltmış, zayıflamış ve yeni dedikodu konularını sorup onlara güçlü olduğunu söylemişti.

-sevgili-ariyorum-kadin-ya-da-erkek-fark

Bu olaylar olurken Ke$ha aslında yeme bozukluğuna kapılmıştı ve yemek yiyemiyordu. Onun peşinden manken hastalığına yakalandı ve çok fazla kilo verdi.

kesha-timber-preview-2.jpg

TMZ’ye konuşan Kesha, yeme bozukluğu için girdiği tedavi merkezinde 30 gün geçireceğini belirtti. Ke$ha, kendisini olduğu gibi sevmeyi yeniden öğrenmeyi amaçladığını söylüyor.

040114-kesha.jpg[/align]

gönderildi

#‎StayStrongKesha #TurkishAnimalsAlwaysWithYouKesha

gönderildi

Ya dostlar su Cannibal Ep sinin torrentini paylaşsanız ben bulamadım

gönderildi

Spotify'da hepsi var. Siz hala torrent mi indiriyosunuz ya? :h :h :h

gönderildi

hmm biz torennte devam ya :)

gönderildi

Ya dostlar su Cannibal Ep sinin torrentini paylaşsanız ben bulamadım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...