Reyiz 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi İŞTE BENİMLE TANIŞMA ŞANSINI YAKALADIN DAHA İSTİYORSUN Sen kimsin ROSPU
JO BLACC 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi REYİZZZ DEVRİ BİTTİ HEHEEYTTTTTTTTTTTTTTTTTTT #BAHARCANDANBAŞKANOLACAK
Reyiz 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Reyiz devrini iktidar bile bitirememiş, bu godoş ne konuşuyr
JO BLACC 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Reyiz devrini iktidar bile bitirememiş, bu godoş ne konuşuyr Daha muhtar bile olamamışken neyin reyizisin? Çomaristan reyizi mi? :nasilolur:
Reyiz 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Daha muhtar bile olamamışken neyin reyizisin? Çomaristan reyizi mi? :nasilolur: Benim gözüm koltukta değil, halkın adamı olsam yeter.
JO BLACC 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Benim gözüm koltukta değil, halkın adamı olsam yeter. Halk laik sense çomar şimdi YALLAH ARABİSTANA:gerdankir:
Reyiz 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Halk laik sense çomar şimdi YALLAH ARABİSTANA:gerdankir: Çağdaş İslam Cumhuriyeti geliyor ne istiyorsun be dalyar*k
JO BLACC 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Çağdaş İslam Cumhuriyeti geliyor ne istiyorsun be dalyar*k Yaşlığına toyalmadın mı daha sen? Ne Ç.İ.C 'si beğğğğğğğğ
Reyiz 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Yaşlığına toyalmadın mı daha sen? Ne Ç.İ.C 'si beğğğğğğğğ Ananı da al git o zaman
JO BLACC 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Ananı da al git o zaman SİZİ AHLAKA DAVET EDİYORUM
Uğur 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Yeter dediysek yeter Geyik'te sırnaşın :bitti:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap