İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Son mesajlardaki mesajları okuduğumuzda rengi sarıdan beyaza dönse keşke eskisi gibi. Bunun bir mümkinatı var mıdır?

gönderildi

O benim de sinirimi bozuyo, 10 dk sonra falan okundu olarak algılıyo. Ayrıntılı incelicem

gönderildi

Bu çanlar çok can sıkıcı. Yerimden fırlıyorum her sayfa açtığımda/kapattığımda. Müslüman mahallesinde Noel kutlayan salyangoz satmayınız lütfen. Time sekülerdir, seküler kalacak.

gönderildi

Safari'de çıkmıyo çanların sesi ben duyamadım bile.

:fenasictim:

gönderildi

Bu çanlara tek tepkiyi Zürey'in vereceğini biliyodum :valla:

gönderildi

ÇANLAR KİMİN İÇİN ÇALIYOR?

:kisakes:

gönderildi

alıntı yaptıktan sonra space çalışmıyor. hep nokta koyup başa dönüp yazıyorum. fark ettiniz mi siz de o sorunu yoksa sadece bende mi var?

gönderildi

Dün grupta yazdım, Google Chrome'un son güncellemesinden dolayı olan bi sorun.

space çalışmadığı zaman entera bas 1 satır aşağıda bi sorun olmuyo.

gönderildi

Ya hala ezo Chrome'u mu kullanıyosunuz. Windows kullanıyosanız tarayıcı olarak da Yandex Browser falan kullanın bence. OS'ta kesinlikle Safari. :kalp:

gönderildi

Cem ve Uğur, Apple ürünleri kullandıklarını ima eden bir mesaj daha atarlarsa, gece evlerine girip bütün teknolojik ürünlerini toplayıp yerlerine içinde küçük hıyarcıklar olan kutular bırakacağım.

gönderildi

ETSC'ye 45 ülke katılsın, her ülke temsilcisine bir Apple ürünü hedaye edeceğim.

:kopuyorum:

gönderildi

görmemişin bir apple ı olmuş tutmuş skinny koparmış

gönderildi

Arama indexi problemi çözüldü.

Eski forumdan gelen konuları aradığınızda sonuçlarda çıkmıyordu, artık çıkıyor.

TEŞEKKÜRLER CEM, TEŞEKKÜRLER BAŞBAKANIM. :çokle:

gönderildi
Cem ve Uğur, Apple ürünleri kullandıklarını ima eden bir mesaj daha atarlarsa, gece evlerine girip bütün teknolojik ürünlerini toplayıp yerlerine içinde küçük hıyarcıklar olan kutular bırakacağım.

Bak beni nasıl araya katmış :kicim: Ben hiçbi zaman söylemedim cnm. Zaten Chrome kullanıyorum :valla:

---------------------------------------------

HAYIRLI ARAMALAR EFENDİM

İYİ GÜNLERDE ARAYIN

:çokle:

gönderildi

ETYB bundan sonra ETSC birinciliklerini dolarla değil, TL ile satsın. Rüşveti alın verin, ekonomiye can verin.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...