Uğur 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi Ben yarışmamış birisini seçicem elbette çünkü hiç bulunmadım Timestar'da Nasil "Allstar" olacak o zaman?
Mustafa 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi Bence olsun Allstar her üye gecmişte yarıstıgı sarkıcılardan birini secerek katılsın hiç yarısmayan üyeler ise su an site olmayan üyelerin yarıstıgı sanatçılardan birini secsin
CevatAslan 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi Ama yaaaa offf fasulye olarak yabancı madde soksam olmuyo mu
Uğur 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi Bence olsun Allstar her üye gecmişte yarıstıgı sarkıcılardan birini secerek katılsın hiç yarısmayan üyeler ise su an site olmayan üyelerin yarıstıgı sanatçılardan birini secsin Evet oyle olabilir. Daha once Timestar'da yarismamis bir sarkicinin Allstar'a katilmasi sacmalik olur cunku.
Mustafa 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi Bence olsun Allstar her üye gecmişte yarıstıgı sarkıcılardan birini secerek katılsın hiç yarısmayan üyeler ise su an site olmayan üyelerin yarıstıgı sanatçılardan birini secsin Evet oyle olabilir. Daha once Timestar'da yarismamis bir sarkicinin Allstar'a katilmasi sacmalik olur cunku. E yani
Chatigo 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi hiç yarışmamış üyeler için aklıma bir şey geldi, diyelim ki ben yarıştıklarım içinden p!nk'i seçtim sen benim seçmediklerim ile katılabilme şansına sahip ol
Uğur 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi Daha once Timestar'da yarismis sarkicilari bu baslikta inceleyebilirsiniz: http://eurovisiontime.com/forum/showthread.php?tid=6779
Mustafa 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi e benim dediğimde farklı bişey değil zaten cağatay
Volkan 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi hiç yarışmamış üyeler için aklıma bir şey geldi, diyelim ki ben yarıştıklarım içinden p!nk'i seçtim sen benim seçmediklerim ile katılabilme şansına sahip ol Aynen katılmayanlar ve seçilmeyenler arasından seçebilirler bence.
Papa 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi yöneticiler tarafından sitenin anasayfası nasıl görünüyor çoook merak ediyorum fotoğraf atabilir misiniiiiiz
Cem 9 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 9 Mayıs, 2015 gönderildi Standart blog görünümünde şu an. Elle tutulur bi noktaya getirdiğimizde hepinize açacağız zaten.
Uğur 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi Sitenin anasayfasi yok ki su an yoneticiler tarafindan gorulsun Sent from my iPhone using Tapatalk
Papa 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi yarışmacıların katılma sınırı kaldırılmalı hatta refarandum yapılmalı
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap