İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ben yarışmamış birisini seçicem elbette çünkü hiç bulunmadım Timestar'da

Nasil "Allstar" olacak o zaman? :h

gönderildi

Bence olsun Allstar her üye gecmişte yarıstıgı sarkıcılardan birini secerek katılsın hiç yarısmayan üyeler ise su an site olmayan üyelerin yarıstıgı sanatçılardan birini secsin

gönderildi

Ama yaaaa offf fasulye olarak yabancı madde soksam olmuyo mu

gönderildi

Bence olsun Allstar her üye gecmişte yarıstıgı sarkıcılardan birini secerek katılsın hiç yarısmayan üyeler ise su an site olmayan üyelerin yarıstıgı sanatçılardan birini secsin

Evet oyle olabilir. Daha once Timestar'da yarismamis bir sarkicinin Allstar'a katilmasi sacmalik olur cunku.

gönderildi

Evet oyle olabilir. Daha once Timestar'da yarismamis bir sarkicinin Allstar'a katilmasi sacmalik olur cunku.

E yani

gönderildi

hiç yarışmamış üyeler için aklıma bir şey geldi, diyelim ki ben yarıştıklarım içinden p!nk'i seçtim sen benim seçmediklerim ile katılabilme şansına sahip ol :h

gönderildi

e benim dediğimde farklı bişey değil zaten cağatay

gönderildi

hiç yarışmamış üyeler için aklıma bir şey geldi, diyelim ki ben yarıştıklarım içinden p!nk'i seçtim sen benim seçmediklerim ile katılabilme şansına sahip ol :h

Aynen katılmayanlar ve seçilmeyenler arasından seçebilirler bence.

gönderildi

yöneticiler tarafından sitenin anasayfası nasıl görünüyor çoook merak ediyorum fotoğraf atabilir misiniiiiiz :D

gönderildi

Standart blog görünümünde şu an. Elle tutulur bi noktaya getirdiğimizde hepinize açacağız zaten.

gönderildi

Sitenin anasayfasi yok ki su an yoneticiler tarafindan gorulsun :h

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

yarışmacıların katılma sınırı kaldırılmalı

hatta refarandum yapılmalı

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...