Paul 7 Haziran, 2014 gönderildi 7 Haziran, 2014 gönderildi Cekildim yazip 2 dk sonra sarkisini aciklayan var ben de cekilmeyi sevmiyorum ama bir sonrakine aynisini yapicam
Uğur 7 Haziran, 2014 gönderildi 7 Haziran, 2014 gönderildi Bir dahaki yarisma kotu sonuc alirsam cekilicem,10 yaris katilmicam tarzi yorum atilmasi atilirsa sozunde durmayanlar cezalandirilsin.Bu kacinci gorusum bu ne lan. Cekilmek yasaklansin.
Volkan 8 Haziran, 2014 gönderildi 8 Haziran, 2014 gönderildi (Bu konu en son: Dün tarihinde, saat: 11:54 AM düzenlenmiştir. Konuyu düzenleyen: Volki.) gibi yazıların kaldırılmasını. Kaldırılamayacaksa yorumların sonuna eklenmesini istiyorum. Yorumu itici gösteriyor. @Ugur Bide şu sayfa sayılarını düzeltecektin falan.
Reyiz 10 Haziran, 2014 gönderildi 10 Haziran, 2014 gönderildi çağatay artık isim değiştirmesin Aynen @Fabien çok gıcıktan sonra birde fabien yapman zoruna gitmiş arkadaşın
Papa 10 Haziran, 2014 gönderildi 10 Haziran, 2014 gönderildi Adını bile geçen gün öğrendim ismini yaz artık
Züreyfa 10 Haziran, 2014 gönderildi 10 Haziran, 2014 gönderildi @Yazlıkçı @Bahçevan @Reyiz her gün nick değiştirsin. Bugünkü nicki ne diye sabah siteye heyecanla girip bakalım.
Reyiz 10 Haziran, 2014 gönderildi 10 Haziran, 2014 gönderildi Forumdaki Kullandığım İsimler : CagataySM Cagatay Çağatay Reyiz Bahçevan CTYKSMTV Yazlıkçı
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap