Reyiz 5 Haziran, 2014 gönderildi 5 Haziran, 2014 gönderildi Oha bana bi allora arkadasylamasi yapalim dediiii
Allora! 5 Haziran, 2014 gönderildi 5 Haziran, 2014 gönderildi Oha bana bi allora arkadasylamasi yapalim dediiii İtalya'nın sahibi olanın böyle bi şey yapmadığına emin olabilirsin canım
Paul 6 Haziran, 2014 gönderildi 6 Haziran, 2014 gönderildi İkinci allora kim? Bu arkadaş oylaması isteyen allora nın içine düştüğü gaflet cezalandırılır inşallah o zaman Ban!
Allora! 6 Haziran, 2014 gönderildi 6 Haziran, 2014 gönderildi İkinci allora ahmetcan yanılmıyosam. Tekrar rica ediyorum adının değiştirilmesini iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Enes 6 Haziran, 2014 gönderildi 6 Haziran, 2014 gönderildi İkinci allora kim? Bu arkadaş oylaması isteyen allora nın içine düştüğü gaflet cezalandırılır inşallah o zaman Ban! Panik yapmayın çağatay yine çok komik esprilerinden birini yapmıştır
Papa 6 Haziran, 2014 gönderildi 6 Haziran, 2014 gönderildi Reyızın adını ogrenmek ıstıyorum ETYB'ye aday aday adaylığı için başvuruyorum
Papa 6 Haziran, 2014 gönderildi 6 Haziran, 2014 gönderildi Soyadınıda soylede eklıyeyım barı facebooktan
Enes 6 Haziran, 2014 gönderildi 6 Haziran, 2014 gönderildi dalga geç-.- Yine komiklik yapıyo çağatay ya gülceksin böyle zamanlarda )))
Reyiz 6 Haziran, 2014 gönderildi 6 Haziran, 2014 gönderildi Enesin foruma benle takılmak için girmesi yasaklansın
Reyiz 7 Haziran, 2014 gönderildi 7 Haziran, 2014 gönderildi Bir dahaki yarisma kotu sonuc alirsam cekilicem,10 yaris katilmicam tarzi yorum atilmasi atilirsa sozunde durmayanlar cezalandirilsin.Bu kacinci gorusum bu ne lan.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap