İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Şu okundu say şeysine nolur çözüm bulun :/

Anasayfadan yapabilirsin onu. :D

gönderildi

Anasayfadan nasıl yapıcam :S:/

O mavi damlalara tıkla yeter :D

• 3 hafta sonra...
gönderildi

Idol benim yüzümden gecikti. Türkiye dışındayım ve yanıma minibook'umu aldığım için kayıt yapamıyorum. Tüm programlarım laptopımdaydı. Bensiz başlayacak artık en kısa zamanda.

gönderildi

Şikayet !!!!

Tşy Oylama sonuçları Söylenilen saatte açıklanmıyor !!! Gerekeni yapmanızı istiyorum :)

:confused1::confused1::confused1::confused1:

gönderildi

Şikayet !!!!

Tşy Oylama sonuçları Söylenilen saatte açıklanmıyor !!! Gerekeni yapmanızı istiyorum :)

TŞY oylama sonuçlarını açıklayan kişinin işi olabilir , sağlık problemi olabilir sırf sizin puanlarınızı düşünecek değil ya. Biraz sabırlı olun lütfen. Hem açıklandığına göre sorun kalmadı artık.

gönderildi

Şikayet !!!!

TŞY oylama sonuçlarını açıklayan kişinin işi olabilir , sağlık problemi olabilir sırf sizin puanlarınızı düşünecek değil ya. Biraz sabırlı olun lütfen. Hem açıklandığına göre sorun kalmadı artık.

Sağlık sorunu varsa açıklama yapabilir , burası şikayet yeri kişiyi savunma yeri değil ..

gönderildi

Şikayet !!!!

Sağlık sorunu varsa açıklama yapabilir , burası şikayet yeri kişiyi savunma yeri değil ..

TŞY sonuçlarını 1 saat , 2 saat veya 1 gün sonra öğrenmen hayatında çok büyük bir değişikliğe yol mu açtı ? Sağlık sorunu varsa kalkıp site başında açıklama yapabilir mi bir insan ? Ayrıca burası sadece şikayet yeri değil , istek & şikayet ve öneri yeri.

gönderildi

Şikayet !!!!

TŞY sonuçlarını 1 saat , 2 saat veya 1 gün sonra öğrenmen hayatında çok büyük bir değişikliğe yol mu açtı ? Sağlık sorunu varsa kalkıp site başında açıklama yapabilir mi bir insan ? Ayrıca burası sadece şikayet yeri değil , istek & şikayet ve öneri yeri.

2 kişi TŞY YE baksın ..

Burası Düzenli bir site sanıyordum

Neyse tamam geç açıklayın ..

Bu sayfada Şikayet etmek bile suç .. :confused1:

gönderildi

burası düzenli bir site ama her zaman aynı istikrarı beklemeyin demeye çalışıyorum , sonuç da açıklayanlar da insan , şikayetlerinize ve önerilerinize devam edebilirsiniz ama yarışmalarla alakalı şikayetleri lütfen yarışmayı düzenleyen kişiye yapın. :okeyto:

gönderildi

burası düzenli bir site ama her zaman aynı istikrarı beklemeyin demeye çalışıyorum , sonuç da açıklayanlar da insan , şikayetlerinize ve önerilerinize devam edebilirsiniz ama yarışmalarla alakalı şikayetleri lütfen yarışmayı düzenleyen kişiye yapın. :okeyto:

Zaten yarışma ile alakalı ve senin görevin sorunları çözmek ! :okeyto::dil3::dil3:

• 4 hafta sonra...
gönderildi

Benim bir şikayetim var: Yarışmada oylama süreci esnasında bir kişi oylarını zamanında teslim etmediğinde diskalifiye olmuş sayılıyor.Sitenin açıkça belirttiğiniz kuralı bu.Ancak iş oylamayı bitirmeye geldiğinde yarışma takviminin akışı dikkate alınmaksızın esneklik tanınıyor.Ben ya bu kuralın kaldırılması kararındayım yada kuralların uygulanması.Yani 20 ülkede 4 ü bile oy verse bu kuralın uygulanarak sonuçların ve takvime sadık kalınmasını istiyorum.Çünkü kurallar ya hep vardır yada hep yoktur.Bugün final oylamasının başlaması gerekliydi,ve oy vermeyen ülkelerin direk elenmiş olması lazımdı.Zaman zaman ben de oylama süresini geçiriyorum ama buna ben de dahil gerçekten yarışan üyelerin uyması gerekir diye düşünüyorum..Umarım bu konuda tatmin edici bir cevap ve uygulama görülür.Saygılar.

gönderildi

ya recap yüklenmesi uzun sürüyor twitwid midir neyse sorunlu bir site ondan kaynaklanıyor kimi zaman ayrıca oylarını vermeyenler zaten elendi ;)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...