İçeriğe atla

Birleşik Krallık 2023 : Mae Muller - I Wrote A Song

Pinlenen İletiler

• 8 ay sonra...
gönderildi

Bu sabah BBC Radyo'da Eurovision ile ilgili bir duyuru yapılacak.

• Teşekkürler 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Adı geçen katılımcılar:

• Rina Sawayama
  • Birdy
  • Dua Lipa
  • Mimi Webb
  • Freya Ridings

İçlerinden sadece Dua Lipa’nın Tap Music’le çalışıyor olması :ahaha:

• Anırdım 1
gönderildi

Dua lipa belki işbirliği içinde olabilir temsilci olmasada tap musicten ötürü 

• Teşekkürler 1
  • Hakan bu konunun başlığını Birleşik Krallık 2023 : Mae Muller - I Wrote A Song olarak değiştirdi
gönderildi

BK sağ gösterip sol vurdu yine :evetevet:

Hoş adı geçen hiçbir isim Tap Music’le çalışmadığından şaşırmadım :heryerdekoyar:

Şarkı eğlenceli, çerezlik olmuş. En azından kanal zaplatmayacak bir BK şarkısı. Beğendim ben.

gönderildi

UK den bu tarz bir şarkı görmeyeli yıllar olmuştu. Kadın ve pop şarkılarını özlemişiz. Ben beğendim şarkıyı. Çerezlik gibi de durmuyor. İyi bir sahne şovuyla gayet iş yapabilir. Altyapısı biraz basit ama önemli değil. Geçen seneki gibi bir top 5 gelmeyecektir ama en azından UK akıllanmış seçimlerine devam etti dedirtiyor. 

• Beğendim 2
gönderildi

helal be UK 2 senedir top 10 uma oynuyor sevdimm

• Beğendim 2
gönderildi

Chanel'in dansçısı mı o ben mi yanlış görüyorum? Beğendim ben, İngiliz popu havası olan bir şarkı yollamaları şaşırttı. Klip versiyonu daha iyi kesinlikle onu kullansınlar. 

• Ay Çok Hoş 3
gönderildi

Klip versionu bencede çok iyi dinledikçe dahada seviyorum sanırım bu sene favorilerimden biri UK 

• Teşekkürler 1
gönderildi

Mae Muller'in 'I Wrote A Song' adlı şarkısı İngiltere müzik listesine 30.sıradan giriş yaptı.

Blue'dan sonra ilk defa bir Eurovision şarkısı yayınlanmasından bir hafta sonra Top 40 listesinde yerini aldı.

• Azdırdın 1
gönderildi

Şarkıyı Kayla Minok’un besteci ekibinden bir hanım abla hazırlamış, o yüzden sevdim galiba :felaketguzel:

• Azdırdın 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...