İçeriğe atla

Danimarka 2023 : Reiley - Breaking My Heart

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bunun sahnesinin tamamını merak ediyorum, işe yarar kısımlarını koymamışlar çünkü videoya.

TikTok ne kadar etkili olacak sonuçlarda göreceğiz. Geçen sene 2. çıkartmışlardı çünkü.

gönderildi

Bu şarkıyı hayli seviyorum ben, ama stüdyosunu dinlemeyi tercih ederim. Elenmesi iyi oldu o açıdan.

TikTok kontejanı bu sene boş kaldı…

gönderildi

Şarkı zaten çok akılda kalıcı değil bir de ilk çıkınca unutulmuştur. Elenmesi sürpriz olmadı.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Şarkı kötüydü çocuk itici ses yok . Layığıni buldu. Gecinizzzzz

• Anırdım 1
gönderildi

Rezalet bir şarkıydı. Sahne güzeldi bir tek. Bir an çıkacak diye korkmadım değil. Haydi yallah Kopenhanga.

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Danimarka delegasyonu: Arnavutluk'un finale çıktığı yerde bizim olmamamız garip değil. Biz Avrupa ile temasımızı kaybetmedik. Avrupa neye oy vereceğini artık bilmiyor açıklamasında bulundu.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Bi Danimarkalı’nın Arnavutluk’un şarkısını köylü bulması çok doğal.

Zaten Eurovision’a uygun olmayan bir şarkıydı. Fazla modern bir tarz.

Belçika gibi dandirik gelmek gerekiyor finale kalmak için. Bunlar 2021’de Belçika’ya benzer tarzda bir şarkıyla halkta 7. olarak finaldelerdi zaten. Jüriler yemişti onu da. Yine öyle gelsinler kalırlar finale artık.

gönderildi

Yarı finalde İzlanda’dan aldığı 6 puan var sadece. Eğer komşusundan alamasa 3 sıfır çeken olacakmış: Romanya ve San Marino’yla birlikte.

TikTok çekmeye devam et abla sen :bensenicokseviyorum:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...