Bu beğenilen bir iletidir. eurovisiontimenews Oluşturuldu: 21 Mart, 2021 Bu beğenilen bir iletidir. Oluşturuldu: 21 Mart, 2021 Amazon geçtiğimiz aylarda Prime üyeliğinin Türkiye sınırları içerisinde kullanıma açılmış olduğunu ve ücretinin aylık yalnızca 8.99 TL olacağını duyurmuş; bu haber, Türkiye’de online platformlardan dizi-film izlemeyi seven insanları oldukça sevindirmişti. Amazon’un Prime adını verdiği premium üyelik seçeneği, Prime Video’dan dizi-film izlemenin yanısıra oyuncular için Prime Gaming ve Amazon online alışveriş sitesinde Ücretsiz Kargo/Aynı Kargo veya …Haberin tamamını görüntüle 1 3 1
Züreyfa 21 Mart, 2021 gönderildi 21 Mart, 2021 gönderildi Çok ucuz bu. The Office ve Mad Men'i bi kere daha baştan izledim. Kendi orijinal içeriklerinden The Marvelous Mrs. Maisel ve Fleabag de oldukça iyi. Listedekiler dışında bunları herkese tavsiye ederim. Listedekilerden The Boys'u biraz sıkıcı buldum açıklası. Parks and Rec'i bi daha izleyebilirim ileride. 1 2
Uğur 21 Mart, 2021 gönderildi 21 Mart, 2021 gönderildi Mr. Robot ve Absentia harika The Boys hiç benlik değil. Süper kahraman, Marvel işleri benden uzak olsun 1
Cem 21 Mart, 2021 gönderildi 21 Mart, 2021 gönderildi Ben de öyle diyodum da hiç öyle bi dizi değilmiş 1
Mustafa 21 Mart, 2021 gönderildi 21 Mart, 2021 gönderildi Hakan, 4 saat önce yazdı: Yemeyip içmeyip dizi mi izliyorsunuz Bende çok fazla izleyemiyorum ya bu aralar hiç film dizi modunda değilim 2 1
Uğur 21 Mart, 2021 gönderildi 21 Mart, 2021 gönderildi Ben aynı anda 3-4 dizi izleyemiyom ya, birine sardım mı bitirmeden başkasına geçemiyorum 1 1
Hakan 21 Mart, 2021 gönderildi 21 Mart, 2021 gönderildi Cemşe'nin önerilerinden olan "The Upside"ı izleyeyim dedim. Araştırınca filmin orijinalinin Fransiz yapımı olduğunu ve daha çok tavsiye edildiğini gördüm. Netflix'te de olduğunu görünce izledim. Son derece samimi, insanın içini ısıtan keyifli bir filmdi. Fransız insanlarını soğuk bulurdum bu filmle önyargılarım azalmaya başlayabilir. İzlemek isteyenler için orijinal filmin adı " The Intouchables" 1 2
Mustafa 21 Mart, 2021 gönderildi 21 Mart, 2021 gönderildi Bu ne be herkes başımıza filmolog kesildi 1 1 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap