eurovisiontimenews Oluşturuldu: 24 Eylül, 2020 Oluşturuldu: 24 Eylül, 2020 Amazon Prime’da yayınlanacak olan ilk Türk dizisinin detayları ortaya çıktı. Bir yapay zeka tarafından yönetilecek ve izleyicilerin kendi karakterlerini oluşturup hikaye yazabilmelerine olanak tanıyan Artı, önümüzdeki yıl vizyona girecek. Geçtiğimiz günlerde Prime servisini (dizi-film portalı olan Prime Video, oyun ortamı olan Prime Gaming ve Amazon.com.tr’de avantajlı fiyatlar, ücretsiz ve hızlı kargo seçeneceği sunacak olan Prime […]Haberin tamamını görüntüle 1 1
Cem 24 Eylül, 2020 gönderildi 24 Eylül, 2020 gönderildi ben açıkçası senaryosunu kendim belirleyeceğim bi işi seveceğimi sanmıyorum, niye beni uğraştıyosunuz ki 2
Cem 24 Eylül, 2020 gönderildi 24 Eylül, 2020 gönderildi Mustafa, 18 dakika önce yazdı: Netflixtede vardı öyle birsey black mirror: bandersnatch'i diyon dimi yazıda da bahsettim ondan 1
Züreyfa 24 Eylül, 2020 gönderildi 24 Eylül, 2020 gönderildi Millet Blackmirror diyo ama ben Netflix'teki Minecraft çizgi filminden biliyorum bu olayı. Oyun mu bu amk, ne anladım ben seçeceksem olacakları? Kararları ben vereceksem karakterlerden nasıl nefret edeceğim? 3
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap