İçeriğe atla

Ukrayna 2021 : Go_A - Shum  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Şu an tüm performanslar arasında açık ara en ilgi çekeni ve farklı duranı. 

• Beğendim 1
gönderildi

Senin yine her konuya dadanıp "Kesin birinci" yazma zamanın gelmiş bakıyorum :valla:

• Beğendim 1
gönderildi
Uğur, Şimdi yazdı:

Senin yine her konuya dadanıp "Kesin birinci" yazma zamanın gelmiş bakıyorum :valla:

Tutturmamız lazım bu sene birinciyi.

• Beğendim 1
gönderildi

Bu şarkı finalde çok fena patlayacak... ''Eurovisiontime'ın gelmiş geçmiş en büyük musiki otoritesi Bahadır demişti'' dersiniz...

• Beğendim 2
gönderildi
Bahadir27, 1 dakika önce yazdı:

Bu şarkı finalde çok fena patlayacak... ''Eurovisiontime'ın gelmiş geçmiş en büyük musiki otoritesi Bahadır demişti'' dersiniz...

İmkansız patlaması. En fazla olacak olan jüride çok aşağılarda yer alır ki bu çok olası gözüküyor. Halkta bu şarkı %100 ilk 3'te olur.

• Beğendim 1
gönderildi
Bahçevan, Şimdi yazdı:

İmkansız patlaması. En fazla olacak olan jüride çok aşağılarda yer alır ki bu çok olası gözüküyor. Halkta bu şarkı %100 ilk 3'te olur.

Yarı finalde trollük olsun diye verdiler buna oy... Finalde buna gelene kadar oy verilecek çok ülke var.

• Beğendim 2
gönderildi

Birçok ülkede Itunes listelerine girdi sanmıyorum patlayacağını ama yarışma bu tabi belli de olmaz.

• Beğendim 1
gönderildi
Tolga, Şimdi yazdı:

Birçok ülkede Itunes listelerine girdi sanmıyorum patlayacağını ama yarışma bu tabi belli de olmaz.

Patlarsa jürilerde patlar anca. Halk para verip satın almış bu şarkıyı iTunes'ta, SMS de atarlar herhalde.

• Beğendim 2
gönderildi
Bahadir27, 1 dakika önce yazdı:

Yarı finalde trollük olsun diye verdiler buna oy... Finalde buna gelene kadar oy verilecek çok ülke var.

Trollük olarak oy verdilerse daha iyi o zaman finalde de es geçeceklerini zannetmiyorum. Hadi diyelim trollük olsun diye oy aldı, sence bu performans o kadar şarkı arasında ilgi çekmiyor mu?

• Beğendim 1
gönderildi
Uğur, Şimdi yazdı:

Patlarsa jürilerde patlar anca. Halk para verip satın almış bu şarkıyı iTunes'ta, SMS de atarlar herhalde.

Jüri bazen orjinal bulduğu şarkılara da oy verebiliyor da bakalım.

• Teşekkürler 1
gönderildi
Bahçevan, Şimdi yazdı:

Trollük olarak oy verdilerse daha iyi o zaman finalde de es geçeceklerini zannetmiyorum. Hadi diyelim trollük olsun diye oy aldı, sence bu performans o kadar şarkı arasında ilgi çekmiyor mu?

Çekmiyor

• Beğendim 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi
Bahçevan, 1 dakika önce yazdı:

2826066_810x458.jpg

Kirkorov mu bu?

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Ukrayna'nın şarkısı, Spotify Global Viral listesine 5. sıradan giriş yaptı.

B18903CF-D7E1-46B6-96EB-30D400C847D8.jpeg

• Teşekkürler 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Bunu hiç sevmiyordum ama şimdi bayılıyorum.Sabah sabah 8 defa dinlemişimdir.vecka vecka düt düt dürürüt düt

• Azdırdın 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...