İçeriğe atla

Ukrayna 2021 : Go_A - Shum  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

• Uğur bu konunun başlığını Ukrayna 2021 : Go_A olarak değiştirdi
  • Uğur pinned this konu
  • Uğur unpinned this konu
  • 1 ay sonra...
gönderildi

Go_A'nin Eurovision şarkısını beş kişiden oluşan jüri üyesi belirleyecek. Go_A iki şarkı sunacak ve sonuçlar 10 Mart tarihine kadar açıklanacaktır.

• Beğendim 1
  • Mustafa bu konunun başlığını Ukrayna 2021 : Go_A - Shum olarak değiştirdi
gönderildi

Final versiyonu ile videoklip Mart ayında

• Beğendim 1
gönderildi

Şarkının seçiminde Jamala etkiliymiş. Onlara birincilik sırrını verdim falan demiş. Sır buysa yandılar :D Geçen seneki "köy" şarkısına biraz tahammülüm vardı ama bu ne? Umarım elenirsin Ukrayna. 

Şarkının tek güzel yanı flüt olması.

• Beğendim 2
gönderildi

Solovey güzeldi, bu daha da güzel.

• Beğendim 1
gönderildi

Şarkının bu versiyonuyla katılmayacaklar.Düzenlemeden sonra Mart ayında açıklayacaklarmış benim azda olsa ümidim var ama solovey daha iyiydi.

• Beğendim 1
gönderildi

Anket eklenmiştir, oylayınız :tik:

gönderildi

Solovey olmasa da güzeldi favori şarkım buydu düzenlendikten sonra nolcak  meraktayım

gönderildi

Geçen sene Solovey'i dinleyemiyordum doğrusu çok kulak tırmalıyordu ama bu sene tam tersi sürekli dinliyorum, daha başarılı buldum geçen seneye göre. Özellikle flüt kullanmaları çok iyi olmuş. 

gönderildi

Tam tersini düşünüyorum. Soloveyin biraz dinlenebilirligi vardi bunun hiç yok. Tamamrn gürültü olarak geliyor kulağıma. Umarim elenir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...