İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bence girebilirler ilk 10'a. Ex-Yugoslavlar'ın çoğu elendi yarı finallerde, diasporaları bunlar alır. Jüride çok aşağıda kalırlarsa bilemem tabii.

gönderildi

Ex Yugoslavlar değil birbirlerine oy vermek, birbirlerini bir kaşık suda boğarlar.  İlk 10'a giremez bence bu şarkı ya..

• Yarıldım 1
gönderildi
Uğur, 18 dakika önce yazdı:

Bence girebilirler ilk 10'a. Ex-Yugoslavlar'ın çoğu elendi yarı finallerde, diasporaları bunlar alır. Jüride çok aşağıda kalırlarsa bilemem tabii.

Bu kızlar Balkanlarda az buçuk ünlü bi de. Şarkı da Balkan leş popu. Hepsinden 12'leri toplucaklar, kaçmaz.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Eurovision'un youtube kanalında, 2. yarı finalde yarışan ülkelerin videoları içinde en çok izlenenler bunlar olmuş. Bu kadar mı yokluktasınız arkadaş...

• Anırdım 1
gönderildi
Bahadir27, 1 dakika önce yazdı:

Eurovision'un youtube kanalında, 2. yarı finalde yarışan ülkelerin videoları içinde en çok izlenenler bunlar olmuş. Bu kadar mı yokluktasınız arkadaş...

Klipleri de çok izlenmişti bunların.

• Teşekkürler 1
gönderildi
Uğur, 1 dakika önce yazdı:

Klipleri de çok izlenmişti bunların.

İşte müzik sevgisi diyelim biz ona... En azından bu forumda... 

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
gönderildi

15. oldular yani şimdi bunlar, öyle mi? Finale çıkmaları bile başarıydı bunlar için gerçi..

• Beğendim 1
gönderildi

Tam beklediğim kıvamda bir sonuç aldılar. Yarı finalde San Marinoyu bile geçmişler buna şaşırdım. 

• Beğendim 1
gönderildi

Sırbistan tam da beklediğim gibi tüm Ex-Yugoslavlar'dan ve diaspora gücünün kuvvetli olduğu yerlerden 12'leri toplamış halk oylamasında. 

• Kuzey Makedonya - 12
  • Hırvatistan - 12
  • Slovenya - 12
  • Avusturya - 12
  • İsviçre - 12

Tam 5 ülkeden 12 puan almayı başarmışlar.

• Beğendim 1
gönderildi

Eurovision 2021 finali Sırbistan'da 1 milyon 162 bin kişi tarafından izlendi.

Sırbistan'da Eurovision, 2012 yılından sonra en çok bu yıl izlenerek rekor kırdı.

RTS, %43.1 share aldı. 2012'de bu oran %52.2'ydi.

gönderildi

Eurovision'da Ani Lorak/Sergey Lazarev dolaplarını neden kaldırmışlar anlamadım. Çok daha iyiymiş yedek çekimleri.

• 9 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...