İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Disko topu mu iniyo tepeden son kısımda? :dusunuyorum:

gönderildi
Uğur, Şimdi yazdı:

Disko topu mu iniyo tepeden son kısımda? 

Öyle galiba. Işıklar ona vuruyor falan

• Beğendim 1
gönderildi
Hakan, Şimdi yazdı:

Öyle galiba. Işıklar ona vuruyor falan

Güzel durmuş :mademoyle:

• Beğendim 1
gönderildi

Üçünüz de taş gibisiniz MaşALLAH... Fakat bu bir şarkı yarışması ve bu kıytırık şarkıyla şansınız yok kızlar, üzgünüm... Avrupa'da ki bir kaç abazadan üç-beş puan gelirse gelir... Fazlası hayal...

• Beğendim 1
  • Azdırdın 1
gönderildi

Tek temennim perşembe günü bu kepazeliğin elenmesi.

• Beğendim 2
  • Hıh 1
gönderildi

Ben de istiyorum elenmesini. İlk yarı finalde Hırvatistan'ı patlattık, "Sıra bunda" demek isterdim ama kalırlar bence finale.

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Pandemi döneminde kimse evden dışarı çıkamadı. Avrupa'da abazalık tavan yapmıştır. Çıkarırlar bunları finale...

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Şarkılarını beğenmiyorum.önceki sene şarkıları iyiydi bu sene çok kötü ama dünkü 1.yarı-finalden sonra Sırbistan finalde.zaten 2. yarı-final,1. yarı-finalden daha kolay.Allah sana çirkin şansı versin derler ya.Bunlar hem güzel hem de şanslı.

• Beğendim 1
gönderildi

Portekiz bir sıra üstüne çıkmış bunların. Hırvatistan gibi elenir mi acaba? 

Gerçi Moldova, buna oranla daha riskte gibi; emin olamadım.

gönderildi

Baya detone oluyolar he. Sanja keşke tek başına çıksaymış sahneye. Portekiz'in altına neden gerilediklerini anladım. Arenadakiler böyle oynak şarkıda uyuyor sanırım.

Hırvatistan'dan sonra sıra Sırbistan'da mı acaba? Gerçi bunların ülke olarak diasporası daha fazla, emin olamıyorum.

gönderildi

Bunlar çıkar bence. Azerbaycan için söylediğimi bunlara da söylüyorum Sırbistan'ın da oy alabileceği ülkeler var bu yarı finalde.

Arnavutluk, Yunanistan, Bulgaristan, İsviçre, Avusturya, Fransa'dan falan Sırbistan'a oy çıkar diye düşünüyorum.

• Beğendim 1
gönderildi

Diasporadan kalırlar gibi finale kalırlarsa, ama elenseler şaşırmam; memnun olurum.

• Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...