İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ağırlıklı olarak Pembe-Mor renkler kullanılmış birçok ülkede. Bu sebepten dolayı koyu tema ve karanlık sahnelere sahip ülkeler bu sene daha avantajlı olabilir.

• Beğendim 2
gönderildi

Ben Almanya'yı merak ediyorum. Malta'nın yapamadığı şeyi onlar yapabilir gibime geliyo. Yedek performans şovları baya renkliydi.

• Beğendim 2
gönderildi
Afka, 13 dakika önce yazdı:

Voila'yı aşırı merak ediyorum bir de İtalya'yı

Bende çok merak ediyorum Fransa'yı. Gerçi Ulusal finaldeki sahneyi aşağı yukarı yarışmaya da taşıyacaklardır ama yine de eurovision sahnesinde görüp tekrar bir değerlendirmek istiyorum.

• Beğendim 2
gönderildi

Ayaklı mikrofonla şarkı okuyacak işte nesini merak ettiniz Fransa'nın bu kadar. Jüri 1.si olup halktan aldığı 80 puanla 5. bitirecek sonra da, sakin.

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Srıp kezbanlarım sahnede devleşiyor ya harikalar.  Arka planda pembe de yok neyse ki :D  Daha önce de demiştim tek eksik erkek dansçı. Ama üçü de sahneyi dolduruyor.

• Anırdım 2
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Şarkıyı zaten Sanja taşıyo ama koraografiyi taşıma da onun sırtıba binmiş. Estetik reklamı suratlılar bari o konuda ayak uydurabilseler kadına. Keyifli bi performans olmuş rahat çıkar finale diye düşünüyorum.

• Beğendim 2
  • Ay Çok Hoş 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Kıbrıs'la aynı ışıkları kullanmış bunlar da :lutfettin:

Bu ne tüm sahneler birbirine benziyo bu sene.

• Beğendim 2
gönderildi

Şarkıdan hiç hazetmesem de finale kalırlar diye düşünüyorum.

• Beğendim 4
gönderildi

Dansları berbat yalnız birbirleriyle senkronize olamıyorlar

• Beğendim 2
  • Teşekkürler 1
gönderildi

alelade bir sırp tv sine çıkıp şarkı söyleyen bir şarkıcı grup gibiler, koreografi yok sanırım çıkıp sağ sol el kol hareketleri saç sallamalar, şarkıyı sevsem de şov olmamış, finale çıksın renklendirir.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Muhteşem görsel teknikler falan beklemiyordum ben zaten şahsen. Bu şarkı için doğru koreografiyi yapıyorlar bence, yani Roman düğününe gitmiş gibi yardırıyorlar.

• Yarıldım 2
  • Anırdım 2
gönderildi

Finale kalırlar bence de, ama hak etmiyolar. Umarım daha çok hak eden birini yemezler.

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...