İçeriğe atla

San Marino 2021 : Senhit & Flo Rida - Adrenalina

Pinlenen İletiler

gönderildi

Pyro falan de eklemiş. 2 küp altın buldu herhalde bu kadın bahçesinde. Muharrem İnce'yi finanse edenler mi finanse ediyo seni de ablam, sen hayırdır?

• Beğenmedim 1
  • Anırdım 3
gönderildi

Performans güzel ama ortalama moldovadan bir farkı yok sahneyi doldurması artısı oldu 

• Hıh 1
gönderildi

Çok iyi değil miydi ya? Arena daha kalabalık gibi bir de bu yarı final sanki.

• Beğendim 3
gönderildi

Vokalistleri tebrik ediyorum. Çok güzel söylemişler. 

• Anırdım 3
gönderildi

Flo Rida'nın sahnede olması çok hava katmış performansa. Gayet güzeldi.

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi
Bahadir27, 3 dakika önce yazdı:

Vokalistleri tebrik ediyorum. Çok güzel söylemişler. 

Neden be? En iyi canlı performanslarından biriydi bence Senhit'in. Ben beğendim.

gönderildi

şarkıyı kendi söylemedi resmen, söylediği kısımlarda da kötüydü sesi ama eğlendirdi yine de 

• Beğendim 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Ben hayranlıkla izledim. Senhit de iyiydi ya ondan daha muhteşem bir ses beklemiyordum zaten. Flo Rida iyi ki gelmiş orası kesin. Haydi SM finalde top 10 hatta 5'e !

• Beğendim 2
  • Azdırdın 1
gönderildi

Efendi bile 1 metre öteden mikrofonu tutup ''MATA HARİ'' diye çığrınabiliyorsa kayıtlı vokaller sayesinde, Senhit'i kötülemek bize düşmez bence.

• Teşekkürler 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Daha düzgün bir sahne kostümü giyemezmiydi bu abla? Kenar mahallelerindeki salı pazarlarında bile satmıyorlar artık böyle şeyler...

• Anırdım 1
gönderildi

Yarı final gecesi dönen platform durmadığından Senhit ve dansçıları hareket eden platform üzerinden atlamak zorunda kalmışlar.

San Marino delegasyonu EBU'ya; bu durum ekibimizin yaralanmasına sebep olabilirdi diyerek ihtar çekmiş. Österdahl, bu sorunun final akşamı yaşanmaması için elinden geleni yapacaklarını söyleyerek delegasyondan özür dilemiş.

• Teşekkürler 2
gönderildi

Bunlar herhalde sevgili, Flo Rida'da kör kütük aşık olmuş. Tam o hissi alıyorum bunlardan.

• Anırdım 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...