İçeriğe atla

San Marino 2021 : Senhit & Flo Rida - Adrenalina

Pinlenen İletiler

• Mustafa bu konunun başlığını San Marino 2021 : Senhit - Adrenalina olarak değiştirdi
  • Uğur pinned this konu
  • Uğur unpinned this konu
gönderildi

:neee:

Güzel şarkı valla. Şaşırdım. Sırbistan'ın leş şarkısında 2000'ler tadı buldum diyorsunuz ya, o değil; bu işte.

• Beğendim 1
  • NE 1
gönderildi

İsrail işi bir şarkı olmuş doğrusu bende güzel buldum enteresan şekilde.

• Beğendim 1
gönderildi

Listeme 4. sıradan giriş yaptı :evet:

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Şarkı yazarlarıda bu seneki mfye kapak atan joy deb linnea deb

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Fuego ve 2000'li yıllar Eurovision şarkılarının karışımı gibi bir şey olmuş. Eğllenceli bir şarkı. Sarhat'tan daha iyi bi derece alır artık. Bu kadın 10 sene önce katıldığında ayaklı mikrofonla bile şarkı söyleyemiyodu nasıl hem dans edip hem şarkı söyleyecek merak ettim.

Her ulusal finalde şarkısı olan besteci ekibin tamamını bir araya getirmiş şarkı için. 10 tane yazarı var şarkının. Herkes bir kelime yazdı herhalde. 

Sahnelemesini Apayrı döneminde Hande Yener'le çalışan Luca Tommassini yapacakmış.

• Beğendim 1
  • Anırdım 2
gönderildi
Tolga, 6 saat önce yazdı:

İsrail işi bir şarkı olmuş doğrusu bende güzel buldum enteresan şekilde.

Herkes Türkiye Eurovision'a dönmüş diyo, sen İsrail diyosun :tovbeyarabbi:

• Anırdım 1
gönderildi

Bizim şarkılara da benziyor ama daha çok İsrail'in o kendine has Orta Doğu ezgilerini kullanarak yaptığı şarkıları anımsattı bana o açıdan öyle dedim.

• Beğendim 4
gönderildi

San Marino aşmış kendini bak sen şunlara :D  beğendim cidden bu kadarını beklemiyordum açıkçası 

Bana da İsrail'i anımsattı ezgisi  İsrail'den duymadığımızı kimlerden duyuyoruz bravi 

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...