İçeriğe atla

Litvanya 2021 : THE ROOP - Discoteque  

12 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bakalım Litvanya ile İzlanda'dan hangisi daha fazla ön plana çıkacak. Sanki bana ikisi aynı anda öne çıkamayacakmış gibi geliyor.

• Beğendim 2
gönderildi
Tolga, 5 saat önce yazdı:

Bakalım Litvanya ile İzlanda'dan hangisi daha fazla ön plana çıkacak. Sanki bana ikisi aynı anda öne çıkamayacakmış gibi geliyor.

İzlandayı kat be kat yeğlerim, en azından sade ve eğlenceli, diğerleri marstan gelmiş uzaylılar gibi garip hareketler :D

• Anırdım 1
gönderildi

@illaki'yi o kadar iyi anlıyorum ki :bedenimegir:

Geçen sene de ben de bunları yazıyodum Litvanya için. Bu seneki şarkılarını beğendim ama, geçen seneki sinir bozucuydu.

• Beğendim 1
gönderildi

Ekrana çok yakışmışlar, kamera açılarının tamamı da böyleyse gayet iyi.

• Beğendim 3
gönderildi

Gayet güzel, sahnede klip çekiyolar gibi :hihitabi:

• Beğendim 3
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Litvanya delegasyonu 6 kişilik sahne kotasını, sahne arkasında yer alacak vokalist performansıyla dolduracaklarını açıkladı.

The Roop topluluğuna, canlı vokaliyle sahne arkasında Daumantas Ciunys eşlik edecek.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Benim birincim. Şu an aşırı şekilde etkisiz kalmış görünüyor Litvanya. Ama hala birincilik şansları var bence. Halktan ilk 5 içinde bitirir yüksek ihtimalle, jüri olayı belli eder gibi. Bakalım.

• Beğendim 1
gönderildi

Dans eden sarışın kız güzelmiş. Onun dışında şarkı beş para etmez.

• Beğendim 1
  • Beğenmedim 1
  • Beynimi Yaktın 3
gönderildi

Muhteşemdi performansı, bayıldım! :geliyorum:

• Beğendim 1
gönderildi

Böyle uç sahne kıyafetler pek hoşuma gitmez ama sahne güzeldi beğendim enerjikti, beni Türkiye nin hiç oy vermediği bir ülkeye benzettin, benden 2 3 puan çıkıyprsaki başarısını yakalayabilir 🤣

• Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...