İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi
Uğur, 2 dakika önce yazdı:

Nakaratsız şarkı modasını "Fuego" getirdi yarışmaya 

Reislerin hakkını yedirmeyiz!

 

 

  • Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi
Züreyfa, 1 dakika önce yazdı:

Reislerin hakkını yedirmeyiz!


Bu da var doğru da, daha geçmişe bakarsak bunların 2010 şarkısı da var. Şu 4 dansçı kızı-erkeği arkaya alıp ara melodiyle yürüme modası yine de Fuego'yla hit oldu bence ya.

  • Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Fuego falan hikaye... Kıbrıs Rum Kesimi'nin en iyi şarkısı buydu... Hala ara ara açıp dinler, dans ederim. 

 

 

  • Beğendim 2
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi
Bahadir27, 3 dakika önce yazdı:

Fuego falan hikaye... Kıbrıs Rum Kesimi'nin en iyi şarkısı buydu... Hala ara ara açıp dinler, dans ederim. 

 

 

Fakir Sakis Rouvas'ı. 

  • Beğendim 1
  • Anırdım 2
gönderildi

Vokaller sağlam azar yemiş. Bence iyiydi diğerine kıyasla.

  • Beğendim 1
gönderildi

Daha bismillah ilk saniyede detone mi olur insan, yarı final performansı daha iyiydi

  • Beğendim 1
gönderildi

Kedi gibi yavrum ya...

 

Bence tam tersine finaldeki performansı biraz daha iyiydi...

  • Beğendim 1
gönderildi

Finaldeki performansını ben de yarı finale göre başarılı bulsam da, Tamta'nın sonucundan farksız bir şey olmayacağını biliyordum finalde. Şaşırmadım.

  • Beğendim 1
gönderildi

ŞArkının girişinde sıçtı bi yine ama sonradan toparları, yarı finalden iyiydi. Yunan kadın, hareketli pop, 4 dansçı modeline bi ara verirler umarım artık.

  • Beğendim 3
gönderildi
Züreyfa, Şimdi yazdı:

Yunan kadın, hareketli pop, 4 dansçı modeline bi ara verirler umarım artık.

 

Aynısını yazacaktım valla. 3.'ye denediler tutmadı. Seneye artık bambaşka bir şarkıyla katılmalarını bekliyorum ben de.

  • Beğendim 2
gönderildi

2020 yi neden es geçiyorsunuz ki? O bahsettiğiniz modeli bırakmışlardı. Ama yeniden denediler. 

 

Yine de bu sonuca şaşırmadım. Favorilerimi alacakları dereceye göre seçmediğim için benim birincimdi hala da öyle. Top 10 a giremeyeceği şarkı yayınlandığından beri belliydi. 

 

2.prova performansı beğenilince biraz gazlandı o kadar. O arada beklentiyi artırdı sonra yarı finalde etkisi geçti zaten. 

 

Ben Kıbrıs'ın güzel kadın ve güzel bir pop şarkı kombinini seviyorum. 2020 deki Sandro'nun şarkısı da güzeldi. Bu özenle seçimlerine devam eder umarım. Sonuca takılmasınlar. 

 

2018 deki durum piyango gibi bir şeydi. Bir daha zor tekrar eder. Hatta Eleni yine temsil etse bu sefer ikinci bile olamaz. 

  • Beğendim 1
gönderildi
Hakan, 2 dakika önce yazdı:

Top 10 a giremeyeceği şarkı yayınlandığından beri belliydi. 

 

Yok be. Bence gayet güzel şarkıydı. Hatta benim için hala ''Fuego''dan daha iyi bir şarkı. Kaliteli apaçi olunca gayet de seviyoruz.

 

:valla:

 

Sahnelemesini de beğenmiştim ben, ama şarkıyı okuyamadığı için patlamadı ve sönük durdu sahnede. Hatta bu geceki açılışta da gayet sönüktü. Keşke Sırbistan'la açsalarmış dedim ben içimden izlerken.

gönderildi

2020 yapılmadı çünkü ondan saymıyoruz. Sandro olumlu tepki alamayınca hemen yeni Eleni yaratır mıyız çabasına girdiler yine. O eleştirilen İsveçlilere şarkı yaptırma muhabbetinin en alasını bunlar yapıyor. 5 senedir İsveçliler yapıyor bunların şarkılarını :sayfa:

  • Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...