İçeriğe atla

Bulgaristan 2021 : Victoria - Growing Up Is Getting Old

Pinlenen İletiler

gönderildi

Şarkıda kemanların önplana çıkarılması güzel olmuş. 

• Beğendim 1
  • 1 ay sonra...
gönderildi

Umarım geçen seneki video klibe benzer bir atmosfer yaratabilmiştir sahnelemesinde. Bu şarkıyı sonradan sevmeye başladım. Hatta geçen seneki mıymıy şarkıdan daha iyi buluyorum.

• Beğendim 1
gönderildi

Sahne de yalnız olacak galiba. Karanlık bir sahne olur herhalde bakalım bende dinleye dinleye ilk 10'uma aldım bu sene de iyi bir sonuç alabilir mi bilemiyorum ama.

• Beğendim 1
gönderildi

Salvador'unki gibi bi sahneleme yaparsa bence ilk 5 imkansız değil Bulgaristan için. Duygu çok önemli bu şarkıda.

• Beğendim 1
gönderildi

Sahneleme için bu şarkıyı seçtik demişti. Çok sade bir performans beklemiyorum o yüzden. Ayaklı mikrofon alıp okumayacaktır tahminimce.

• Beğendim 1
gönderildi
Züreyfa, Şimdi yazdı:

Sahneleme için bu şarkıyı seçtik demişti.

Bak umutlandırma şimdi :neyebaktin:

• Beğendim 1
gönderildi

Sahnesi güzel gözüküyor yalnız ama bunlar da dönen platform kullanmış yine de bu kaya şeklinde yapılmış daha güzel duruyor. Vokali de gayet iyi. Güzel bir sonuç alır umarım.

• Beğendim 1
gönderildi

Masalsı bir sahne olmuş ki tahmin edilen de oydu. Sahneleme ne kadar iyi dursa da şarkı aşırı sıkıcı. Sahnelemeye en uygun bu şarkı olduğu için bunu seçtik demişlerdi ama ben abartılı bir sahne göremedim. Tamamını izlemek lazım gerçi. 

Şarkı olarak bakarsak bence finale bile kalmamalı. 

• Beğendim 1
  • NE 1
gönderildi

Çok güzel görünüyor sahnesi. Suyun üzerinde dönen bir kaya, eline falan kum mu döküyorlar? Özenilmiş baya.

Aferin Bulgaristan. Slow bir şarkıda ne yapılabilir ki diyenlere dersini vermeye gelmişsin. Bravo!

:felaketguzel:

• Beğendim 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Bu sahne direktörleri aldıkları paraya göre mi havlıyorlar acaba? Benny Cristo ve bunun sahnesini yapan kişi nasıl aynı olabilir?

• Anırdım 2
gönderildi
Züreyfa, 4 dakika önce yazdı:

Bu sahne direktörleri aldıkları paraya göre mi havlıyorlar acaba?

Koreograflar şu şu yapılacak diye direktif vermiyolar. Benzer işlerde olduğu gibi, öncelikle şarkının arkasındaki kreatif ekip yapmak istediklerini anlatır, sonra ona göre bazı şeyler oluşturulur.

Vizyon meselesi.

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...