İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

Oluşturuldu:

@Soner @Cem gibi üyeler hatırlayacaktır eskiden bir site vardı adını unuttum orada yapmıştık "Bu Tarz Benim" konseptini. Neredeyse site Eurovision değil bu yarışmanın sitesi olmuştu.

Hazır herkesin vakti var yine böyle bir şey yapmak istiyorum. İzin çıkmaz ise bu başlık altında ama izin olursa bu yarışmaya özel bir bölüm açılmasını talep ediyorum. @Uğur

Merak edenler için özet geçeyim;

Her gün için ayrı ayrı kombin konsepti belirliyoruz ve bu konseptlere göre istediğimiz giyim uygulamasından kombin oluşturup paylaşıyoruz sonra da katılımcılar arasında oylama oluyor her hafta biri eleniyor, tabisi kavgalar ediliyor. Modadan anlamayan leşlerin iğrenç kombinlerine çemkiriliyor falan.

gönderildi
Uğur, 3 dakika önce yazdı:

Yap istediğini canım :valla:

😍😍😍 katılın o zaman

gönderildi

2016'da yapmaya çalışmıştın bu yarışmayı tutmamıştı. Forumun en altındaki Site Arşivi'nde duruyr.

Ben sevmiyorum bu formatı hiç, ama katılana mani olmam. İstediğin gibi düzenle.

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi
Uğur, 4 dakika önce yazdı:

2016'da yapmaya çalışmıştın bu yarışmayı tutmamıştı. Forumun en altındaki Site Arşivi'nde duruyr.

Ben sevmiyorum bu formatı hiç, ama katılana mani olmam. İstediğin gibi düzenle.

Aa hatırladım ama Soner Cem falan yoktu kimse bilmiyordu formatı tam anlaşılamamıştı :(

gönderildi
YasminTheDios, 2 saat önce yazdı:

@Soner @Cem gibi üyeler hatırlayacaktır eskiden bir site vardı adını unuttum orada yapmıştık "Bu Tarz Benim" konseptini. Neredeyse site Eurovision değil bu yarışmanın sitesi olmuştu.

Hazır herkesin vakti var yine böyle bir şey yapmak istiyorum. İzin çıkmaz ise bu başlık altında ama izin olursa bu yarışmaya özel bir bölüm açılmasını talep ediyorum. @Uğur

Merak edenler için özet geçeyim;

Her gün için ayrı ayrı kombin konsepti belirliyoruz ve bu konseptlere göre istediğimiz giyim uygulamasından kombin oluşturup paylaşıyoruz sonra da katılımcılar arasında oylama oluyor her hafta biri eleniyor, tabisi kavgalar ediliyor. Modadan anlamayan leşlerin iğrenç kombinlerine çemkiriliyor falan.

Ben katılırım 🤙

gönderildi
Cem, 19 dakika önce yazdı:

Yap kız katılırız :ahaha:

Gelinim Mutfakta da yapalım ya @YasminTheDios format üretsene buna  :ciftetelli: 

e yemek yapalom cidden her gün sunuma puan verelim xkxkx

gönderildi
Soner, 9 dakika önce yazdı:

e yemek yapalom cidden her gün sunuma puan verelim xkxkx

Format gibi format 😁

Asosyallikten kırılan corona minnoşlarıyla yesyeni yarışmalar başleyyo 😍😍

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...