İçeriğe atla

Junior Eurovision Song Contest 2020 - Warsaw

Pinlenen İletiler

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Ermenistan, Dağlık Karabağ'da devam eden çatışmalardan dolayı Junior Eurovision'dan çekildiğini açıkladı.

• Beğendim 1
  • 3 hafta sonra...
gönderildi

Sahne Çıkış Sıralaması

image.png

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Tam bi Türkçe Şarkı Yarışması olmuş :abartma:

12 ülke :ahaha:

• Anırdım 2
gönderildi

JESC nin açılışı online olarak yapıldı. Açılışta geçen senenin kazananı Viki Gabor sahne aldı. 

Ayrıca İnternet üzerinden oy verme işlemi de başladı. 3 ülkeye oy verebiliyorsunuz. https://vote.junioreurovision.tv/jesc

Yarışmanın finali ise yarın TSİ 19 da.

• Beğendim 2
gönderildi
Ladadidej, 03.09.2020 - 15:03 yazdı:

Kız Türk'e benziyor Suzan olmasın o :D

Yarı Türkmüş. :D 

• Beğendim 1
gönderildi
Ulaş, Şimdi yazdı:

Cumartesi gününde olduğumuz için mi yarın dedin @Hakan :hevalla:

Evet yani Pazar günü final.

• Beğendim 2
gönderildi

Asla izlemeyeceğim bir yarışma, aşırı gereksiz. Şuna verilen emeğin gramı Asyavizyon'a verilseydi adam akıllı bir yarışması daha olacaktı EBU'nun. 

gönderildi
Uğur, Şimdi yazdı:

Asla izlemeyeceğim bir yarışma, aşırı gereksiz. Şuna verilen emeğin gramı Asyavizyon'a verilseydi adam akıllı bir yarışması daha olacaktı EBU'nun. 

Ben bu sene ilk defa izlemeyi düşünüyorum. Çünkü online olarak nasıl olacağını merak ediyorum ayrıca 2020 esc izleyemedik bari açığı bununla kapatalım diyorum. Şarkıları da hiç dinlemeden sıradan bir esc izleyicisi gibi yarışma  anında dinleyeceğim. Bakalım pişman olacak mıyım :) 

Diğer yandan bence de gereksiz bir yarışma ama yapılıyor işte :D 

• Beğendim 1
gönderildi

Burdan çıkan bazı şarkılar ESC'ye bin basar o yüzden hiçbirinize katılmıyorum :valla:

• Anırdım 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi
Hakan, 16 dakika önce yazdı:

Ben bu sene ilk defa izlemeyi düşünüyorum. Çünkü online olarak nasıl olacağını merak ediyorum ayrıca 2020 esc izleyemedik bari açığı bununla kapatalım diyorum. Şarkıları da hiç dinlemeden sıradan bir esc izleyicisi gibi yarışma  anında dinleyeceğim. Bakalım pişman olacak mıyım :) 

Diğer yandan bence de gereksiz bir yarışma ama yapılıyor işte :D 

Boşa vakit kaybı ama sen bilirsin :oyle:

• Mustafa bu konunun başlığını Junior Eurovision Song Contest 2020 - Warsaw olarak değiştirdi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...