İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Şarkı ve organizasyon bakımından kalite çok artmasa da en azından eskiye oranla sahnelere daha fazla özen göstermeye başladı ülkeler.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Keşke organizasyona özen göstermeseler de iyi şarkılar çıkarabilseler. 

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Kötü ETSC yarışmaları gibi, bu nası Erevizyon?

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
gönderildi

çoğunluğun aksine ben çok eğlenicem bu sene eurovision için, üzülüyorum sizin için ama yapacak bir şey yok :ahaha: 

• Beynimi Yaktın 1
gönderildi

Yol yakınken koronadan iptal etmeliler bence bu yarışmayı :oyle:

• Anırdım 2
gönderildi

Şarbon gibi bişiy olsa tırt şarkılı temsilcilere mektupla yollayalım dicem. Var mı kendini feda etmek isteyen? İranda gidip hastalığı kapsın, Eurovision in Concert'ta 5-6 dandik temsilciye bulaştırsın :koptum:

• Beynimi Yaktın 1
  • Anırdım 1
gönderildi
Züreyfa, 30 dakika önce yazdı:

Şarbon gibi bişiy olsa tırt şarkılı temsilcilere

20 şarkıcıya falan bulaştırmak gerekiyo o zaman :anirdim:

gönderildi

Avrupa Yayın Birliği (EBU) tüm personellerine 13 Mart tarihine kadar seyahat yasaklaması getirdi.

9 Mart günü Rotterdam'da yapılacak delegasyonlar toplantısına İsveç (SVT) ve İsrail (KAN) delegasyonları koronavirüs sebebiyle katılmayacaklarını bildirdiler. 

gönderildi

Bence yarışmacıları önceden rotterdamda bi buzlukta saklasınlar yarışma günü taze taze yarışırlar

• Anırdım 3
gönderildi

Bekliyorum, bir umut gözlüyorum ama gelmiyorsun favori Eurovision 2020 şarkım https://image.freepik.com/free-photo/beautiful-woman-looking-into-distance-sunset-against-sky_78492-526.jpg

• Beğendim 1
  • Anırdım 2
gönderildi

İzlanda var, Almanya var... :aycokhos:

• Beğendim 2
  • Anırdım 1
gönderildi

Böyle çokça bayılacağım bir şarkı çıkmadı bu sene yaa. Geçen sene hem İtalya hem Hollanda vardı mesela. Mahmut bu sene katılsaymış keşke, kazanırdı.

• Beğendim 2
  • Azdırdın 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...