İçeriğe atla

Ukrayna 2020 : Go_A - Solovey  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi
elayz, 18 saat önce yazdı:

Senenin farklı şarkısı bence etnik olması da artısı sabun köpüğü cıstaklık pop müziklerden değil en azından  sürekli dinliyorum  :allahkahretmesin:

Neresi farklı ayol bildiğin erzurumun köyümde inek otlarırken karıların mırıldandığı şarkı ahahaba

• Anırdım 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 2
gönderildi

Altyapısı çok iyi bence bu şarkının. Canlı performansta aynı tadı veremiyor ama. Çekilmelerini istemiyorum. Umarım kalırlar yarışmada.

• Anırdım 1
gönderildi

Şarkıya revamp geliyor. Yalnızca "ufak" değişiklikler olacak.

• Teşekkürler 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Etnik-folklorik şarkıları severim normalde bunu da sevmem lazım ama kadının sesi çok itici. Hele o Solovey kısımlarını dinleyemiyorum. Başka birisi söyleseydi olumlu bakabilirdim bu şarkıya.

• Teşekkürler 1
  • Hıh 1
  • Anırdım 1
gönderildi
Uğur, 50 dakika önce yazdı:

Şarkıya revamp geliyor. Yalnızca "ufak" değişiklikler olacak.

:anirdim: 

• Beynimi Yaktın 1
gönderildi

Revamp geldi:

• Beğendim 1
  • Beynimi Yaktın 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Altyapıyı tamamen değiştirmişler. Davullar gelmiş. Ulusal finaldeki gibi davul şov üzerinden yürüyecekler demek ki sahnelemede. Son kısmın değişmesi de güzel olmuş.

Ellerinize sağlık. Güzel şarkı.

gönderildi

Böyle bir revampa ihtiyaç var mıydı emin değilim. Sonunun değişmesine sevindim bir tek.

• Teşekkürler 1
gönderildi

bence güzel olmuş böyle, zaten güzeldi. canlı performelerini geliştirmeleri şart kadının sesi kulağımı tırmalıyor dinlerken

• Teşekkürler 1
gönderildi

Kızılderililerin şarkıları nasıldır bilmem ama Kızılderili şarkısı gibi :) 2 puan.

• Hıh 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...