İçeriğe atla

Sırbistan 2020 : Hurricane - Hasta La Vista

Sırbistan 2020 : Hurricane - Hasta La Vista  

7 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

1. Niti

Beğendiğim 4 şarkıdan biri ulusal finalde. Güzeldi. Kadın vokal ayrı bir gizem katmış şarkıya.

• Beğendim 1
gönderildi

1.sarki: Eh iste bi sarki, çocuğun performansi iyiydi ama. Sondaki kız çıkmasa daha iyiymiş. 

• Beğendim 1
gönderildi

2. Hasta la Vista

Sanja Vuvic görmeyeli apaçi olmuş. Çok demode bir şarkı. 2008'de olsa tamam da, onun üzerinden 12 sene geçti. Yapmayın allasen.

gönderildi

2.şarkı: Çok demode bi sarki gercekten. Ilk şarkıdan daha iyiydi ama. 

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

3. Bomba

Bunu seçseler ne anırırım :anirdim:

gönderildi

Romanya ve Sırbistan'ı ayni anda izliyorum. Allahım sen yardim et bana :aysusartik:

Bi yerde halk panayırı gibi mikrofonu eline alan sahneye atlıyor. Digeri de 1988 ulusal finalini yeniden yayınlıyor gibi, o kadar demode. :allahbelaniversin:

• Anırdım 1
gönderildi

4. Oci Meduze

Türkçe şarkılara benziyor aynı bu ya. Altyapı 4-5 sene öncenin sample'ları gibi aynı, tanıdık melodi. Şu Youtuberlar'ın videolarına arkaplan müziği olanlardan hani. Keşke oğlan tek başına okusaymış. İki farklı şarkıyı birleştirmişler gibi olmuş.

• Beğendim 1
gönderildi

4.sarki: Biraz demode bi sarki buda ama en iyisi buydu suana kadar. Cocuk da ünlüymüş sanırım Sırbistan'da. Sample bildigin arak ama bir yerden. :busekilde:

• Beğendim 1
gönderildi

Şimdi sahne alacak şarkının sahne şovu baya ilginç. İzleyin.

gönderildi

5. sarki: Çok beğendim bu sarkiyi, sahnesi de güzeldi. Performansinda da bi sıkıntı yoktu. Bunu secsinler, çok hoşuma gitti şarkı.

• Azdırdın 1
gönderildi

5. Ples za Rastanak

Ulusal finalde beğendiğim dört şarkıdan bir diğeri ilk çıkan şarkıdan sonra. Sahne şovu Eurovision'da denenmemiş bir şey olduğundan seçilmesini tercih ederim. Şarkı da hiç fena değil bence.

gönderildi

Bunu seçsinler ilginç sahnelemesi var sırf bu yüzden iş yapabilir :D

• Azdırdın 1
gönderildi

Şimdi sahneye çıkacak şarkı bu Beovizija'nın en batılı şarkısı Sırpça olmasına rağmen, İngilizce'ye çevirmeye de çok uygun. Bunlar zaten son senelerde ulusal finalde en batılı şarkı neyse onu seçiyorlar genelde, haydi bakalım.

gönderildi

6.sarki: Güzel başladı ama  Da da da da da dediği kısmı sevmedim hiç. Fena degildi sarki,  kızın sesi fena değilmiş bu arada.

• Hıh 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...