İçeriğe atla

Rusya 2020 : Little Big - Uno  

6 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Rusya Litvanya Ve İzlanda Finale Kalırlarsa Hep Beraber Public Vote Top 3 Oluştururlar 

• Beğendim 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Hollanda'yla Norveç'in arasındaki puan farkı çok azdı. İskandinav komşularından aldığı diasporaları çıkarsan, Hollanda da birinci gelebilirdi halkta. Açık ara alsa neyse. Norveç'i elbette kimse tahmin etmiyordu fakat sinyalleri geliyordu biz anlamadık. Spotify viral ve global listelerine giren 4 şarkıdan biriydi Norveç'in şarkısı. Bizim dikkatimizi çekmedi. Hatta bunun haberini de yapmıştım.

Rusya Eurovision'da diaspora gücü en yüksek ülkelerden biri, grubun tanınırlığını da göz önüne aldığımızda halkta birinci çıkması sürpriz olmaz diyorum.

• Beğendim 1
gönderildi

Netta Nasıl Baştan Belliyse Hollandada Belliydi Geçen Sene Bariz Çok Sevildi

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi
Uğur, 4 dakika önce yazdı:

Hollanda'yla Norveç'in arasındaki puan farkı çok azdı. İskandinav komşularından aldığı diasporaları çıkarsan, Hollanda da birinci gelebilirdi halkta. Açık ara alsa neyse. Norveç'i elbette kimse tahmin etmiyordu fakat sinyalleri geliyordu biz anlamadık. Spotify viral ve global listelerine giren 4 şarkıdan biriydi Norveç'in şarkısı. Bizim dikkatimizi çekmedi. Hatta bunun haberini de yapmıştım.

Rusya Eurovision'da diaspora gücü en yüksek ülkelerden biri, grubun tanınırlığını da göz önüne aldığımızda halkta birinci çıkması sürpriz olmaz diyorum.

Halkta 1. olması sürpriz olmaz zaten bende aynı fikirdeyim ama sadece izlenme sayılarına bakarak da değerlendirmek doğru olmaz demek istediğim bu aslında. Mayıs ayında beklenmedik bir ülke çıkar çok iyi bir sahnelemeyle tüm Avrupa'yı etkileyebilir halkta 1. olabilir. Bunu bugünden değerlendirmek kolay değil yani. 

• Beğendim 1
gönderildi

Ben sanmıyorum Rusya'nın diaspora gücününü ezip geçip halkta başka ülkenin birinci çıkabileceğini. Sergey geçen seneki berbat şarkısıyla bile 3. çıktı halkta öyle ya da böyle. 

• Beğendim 1
gönderildi

İzlanda'nın kazanma şansı hala yüksek çünkü jüriler vermiyo Rusya'ya hiç. Geçen senenin Norveç'i gibi olabilir Rusya'nın sonu.

Benim kişisel favorim Almanya. Keşke iki yerde de birinci çıkamasa dahi kazansa yarışmayı.

• Beğendim 2
  • Ay Çok Hoş 2
gönderildi

Bence kazanacak bir şarkı değil ama eğlenceli güzel

gönderildi

İkinci günü 16 milyon izlenmeyle kapatıyor Rusya :masallah:

• Anırdım 1
gönderildi

Bu sene resmen " ucubeler "  senesi. Izlanda litvanya ve rusya

Neyse ki üçü de dinlenebilir ucubeler :)

• Teşekkürler 1
gönderildi

Litvanya hariç katıldığım önerme :tabiiki:

O şarkıdaki sample'a katlanamıyorum :yok:

gönderildi

Şarkıyı dinledim beğendim başarılar (3.yorum turu) 

:anirdim: 

gönderildi
Hakan, 2 dakika önce yazdı:

Bu sene resmen " ucubeler "  senesi. Izlanda litvanya ve rusya

Neyse ki üçü de dinlenebilir ucubeler :)

ucube demesek iyiydi

• Anırdım 1
gönderildi

Ama doğru söylüyo hepsi ucube :hahay:

• Anırdım 1
gönderildi
Fabien, Şimdi yazdı:

ucube demesek iyiydi

Bu Uğurun lafı ona bir göndermeydi bu. Tirnak içinde yazdım o yüzden. 

• Anırdım 2
gönderildi
Hakan, Şimdi yazdı:

Bu Uğurun lafı ona bir göndermeydi bu. Tirnak içinde yazdım o yüzden. 

aa o zaman tamamen aynı fikirdeyiz bu gün not alınsın ilk defa aynı fikirdeyiz :hahay: 

• Anırdım 1
  • Ay Çok Hoş 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...