İçeriğe atla

Romanya 2020 : Roxen - Alcohol You

Romanya 2020 : Roxen - Alcohol You  

3 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

4. Alcohol You

Bu şarkıyı okuyabilse yürür gider aslında. Yine de ilk üç performansa nazaran bir tık daha iyiydi gibi vokal performansı. Seçebilirler bunu.

Benim de favorim olan ''Storm''u son sıraya bırakmışlar, demek onların da favorisi o, haydi bakalım.

• Beğendim 1
gönderildi

Alcohol You: Şu sarkiya daha iyi isim bulamamışlar mi gerçekten. Performansini hiç beğenmedim, bi ara back vokallerle kendi sesi birbirine girdi. Arena reaksiyonuna bakacak olursak kazanacak gibi bu parça. En güzel sarki buydu ama.

• Beğendim 1
gönderildi

Bence bu şarkıyla giderlerse daha fazla şansları var hoş şarkı bence.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Seçilmesi muhtemel olan şarkılardan orta bi şarkı 

• Beğendim 1
gönderildi

Kız resmen bu şarkıyı isteyerek ve daha iyi okudu. Cherry red seçilmesin diye batırmış şarkıyı belli oldu. 

Madem bu şarkıyı istiyorsun neden ulusal final yaptiriyorsun?

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi
Hakan, 2 dakika önce yazdı:

Madem bu şarkıyı istiyorsun neden ulusal final yaptiriyorsun?

TVR, ''Rumence'' istiyoruz dediği için o da ''Mr. Impossible'' harcanmasın diye ulusal final yaptırtmıştır.

• Anırdım 1
gönderildi

Beovizija'dayım, sonra görüşürüz :anlatyalanlarini:

gönderildi

Çok iğrenç bir müziğe 15 dakikadır maruz kalıyorum 

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Sırbistan reklama girince buraya döneyim dedim bu ne böyle seyirciler toplanmış halay çekiyolar.

Noldu burda? :efendim:

gönderildi

Beovizjia ile birlikte bunu takip ediyorum. Ne zaman buraya dönsem sahnede başka birisi oluyor.

• Anırdım 1
gönderildi

UZun süre sonra sesi açtım da türkülere geçmişler. Sen busun işte romanya, yolla türküleri. Bili Ayliş çakması şarkılar da neymiş?

• Anırdım 2
gönderildi

Tam zamanında gelmişim ''Storm'' geliyor, haydi bakalım.

gönderildi

:Romania: Storm : Güzel Şarkı İkinci Sıramda Madem Roxen Cherry Redi İstemiyor Storm Seçilsin

• Beğendim 1
gönderildi

5. Storm

Şarkıların stüdyolarını dinlediğimde en beğendiğim bu olmuştu. Sona saklamışlar burda da. Gayet güzel şarkı. Elbisesi gecenin en kötüsüydü ama. Seçsinler bunu daha da uğraşmasınlar. Geri vokaller başarılıydı, şarkının son kısmında sıçmasa iyiydi Roxen de.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...