İçeriğe atla

Litvanya 2020 : The Roop - On Fire

Litvanya 2020 : The Roop - On Fire  

8 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Monique'nin şarkısı benim de hoşuma gitti kazanırsa yarışmada güzel bir sonuç alabilir.

gönderildi

Monique yi destekliyorum cok guzel bir sarki kazanirsa litvanya ilk defa ilk 5 ime girebilir

gönderildi

* We came from the sun

* Make me human

* On fire

• Beğendim 1
gönderildi

Favorilerim 

:Lithuania: Unbreakable

:Lithuania: Alligator

:Lithuania: We Came From The Sun 

• Beğendim 2
gönderildi

Litvanya bu sene de pas geçeceğim ülkelerden. Kimi seçerlerse seçsinler hiçbir şarkı dikkatimi çekmedi.

Unbreakable fena değil gibi.. Make me human da hoş gibi ama hepsi de iddiasız 

• Beğendim 1
gönderildi

*Ruta Loop : Şu yarışmacıların her hafta koreografi değiştirmelerini anlayamıyorum, ilk hafta gibi kalsaydı keşke, kazanması zor gibi

• Beğendim 1
gönderildi

Monique’nin performansını beğendim, sadece bazı haraketleri eğreti duruyordu onu pek beğenmedim. Ses açısından bi sorunu yoktu ama layığıyla okudu şarkıyı. 

• Beğendim 2
gönderildi
Rapture, Bir saat önce yazdı:

Monique’nin performansını beğendim, sadece bazı haraketleri eğreti duruyordu onu pek beğenmedim. Ses açısından bi sorunu yoktu ama layığıyla okudu şarkıyı. 

Baya alkış aldı kızcağızımız

• Beğendim 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi
Uğur, Şimdi yazdı:

Bu bana dinlettiğin şarkı mı Monique @Rapture

:tabiikievet: Bir diğer rakibi canlıda sicti diyorlar şansı biraz daha arttı Monique'nin. 

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi

İnş favoriniz seçilir beğenmiştim o şarkıyı tam ETSC birincisi şarkılara benziyodu.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...