İçeriğe atla

Kıbrıs 2020 : Sandro - Running  

6 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Kapadım ben yayını prömiyeri bekliyorum, gerek yok.

• Beğendim 1
gönderildi

İnşallah kaliteli apaçi çıkar bu şarkı. Yoksa senenin tek kaliteli apaçisi Almanya çok öne çıkacak finalde, rakibi olmucak aynı tarz içinde.

gönderildi

Çok beğendim ben şarkıyı. Helal. Hiç beklentim yoktu, şaşırttı beni Kıbrıs.

gönderildi

araba reklamları için üretilmiş bir şarkı sanırım, başarılar dilerim kıbrıs :sayfa: 

• Anırdım 1
gönderildi

Çok şaşkınım şu an, bu çocuktan böyle bir şarkı çıkmasını beklemiyordum asla. Listemde iki sene sonra Kıbrıs sonlarda olmayacak, teşekkürler.

gönderildi

Replay rezaletinden sonra ilaç gibi geldi benim için :oyle:

gönderildi

Sandroya zaten eriyorum 

şarkıyada ayrı eridim top 3 ümde olucak kendileri kıbrıs yine üstlerimde 3 yıldır olduğu gibi 

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi
YasminTheDios, 4 dakika önce yazdı:

Replayın götü olsa da yesen sen. Hadsiz.

Yunanistan'dan aldığı 12 puanı çıkarınca geriye bir şey kalmadığı için bu yorumuna cevap vermeğe gerek duymuyorum

:ahaha:

gönderildi

4. sırama hoşgeldin Kıbrıs :aycokhos:

gönderildi
YasminTheDios, 4 dakika önce yazdı:

Ay yaladı o kadar 4e koymuş koya koya

Hala en iyi kaliteli apaçi şarkı Almanya'ya ait. Ama bu sene kaliteli apaçi sıkıntısı var, Kıbrıs'ın da eklenmesi güzel oldu. Kalan apaçiler çok leş çünkü, ortası yoktu.

gönderildi

Garip bir şarkı, melodisi yok sanki.  Alfie Arcuri nasıl bulaşmış Kıbrıs'a onu da anlamadım.

• Beğendim 1
gönderildi

Sondaki kemanlı kısmı çok iyi değil mi şarkının ya? Altyapısı falan çok modern olmuş valla şoktadayım hala.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...