Hakan 10 Şubat, 2020 gönderildi 10 Şubat, 2020 gönderildi YasminTheDios, 15 dakika önce yazdı: Şarkı ismi bugün yarın açıklancek diyollağ Açıklandı : "He got me" 3
Züreyfa 10 Şubat, 2020 gönderildi 10 Şubat, 2020 gönderildi Şarkı ismi açıklamanın ne işe yaradığını anlamıyorum hiç. Hype'lıyorlar bir de böyle. Ne yapalım biz şarkı olmadan ismini, sosa bandırıp yiyek mi? 1
Reyiz 10 Şubat, 2020 gönderildi 10 Şubat, 2020 gönderildi Hareketli bir şey gelir herhalde. He got me ne ya direkt ben şu an She got me çakması bir şey bekliyorum xd 2
Hakan 11 Şubat, 2020 gönderildi 11 Şubat, 2020 gönderildi Isveç de yapıyor bunu. Hatta şarkı sözlerini açıklıyor. Ne gerek varsa?! 1
Züreyfa 11 Şubat, 2020 gönderildi 11 Şubat, 2020 gönderildi WÖW! Çok orijinal bir isimmiş, açıklamaya değmiş. 2
Canreyhan 11 Şubat, 2020 gönderildi 11 Şubat, 2020 gönderildi Kibris 2 yildir apacilerin gururu oldu cogu ulkeden iyiler valla bence. Bi malta bir de kibris kucuk olup hakkini veren su yarismanin. gurcistan letonya gibi ulklerin hali ortada. 1
Uğur 2 Mart, 2020 gönderildi Yazar 2 Mart, 2020 gönderildi Dün "Fuego" ve "Replay" gibi leş apaçi şarkıları jazz formunda okudu Romanya finalinde. Öyle güçlü bir sesi yok ama gayet kotardı bence. Ben beğendim performansını. Keşke apaçi gelmese Eurovision'a.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap