İçeriğe atla

Ermenistan 2020 : Athena Manoukian - Chains On You

Ermenistan 2020 : Athena Manoukian - Chains On You  

8 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ben bu şarkıyı ulusal finalden önce bir kez dinlemiştim ortalama bir şarkı demiş geçmiştim de geçen gün tekrar dinledim gerçekten çok kötü şarkı. Rewamp falan da kurtarmaz bunu.

• Beğendim 1
gönderildi
YasminTheDios, Şimdi yazdı:

Normal şartlarda evet de normalde direkt son 3 sırama yapıştırcağm şarkı bu yıl 25. Sıramda 😁

Tek şansı 2. yarı finalde yarışacak olması ama orada bile işi zor :D 

• Beğendim 1
gönderildi

Ben açıkcası şarkıyı sevdim ama fanlara pek hitap etmeyen şarkı. Finale çıkmaları oldukça zor. 

• Beğendim 2
gönderildi

Revamp 13 Mart Cuma günü yayınlanacak.

• Teşekkürler 2
gönderildi

Merakla bekliyorum ceynz on ceynz on yu 😂😂

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Bu sene lanet ettiğim isviçre ve şimdide ermenistanı severek 2. KEZ Göt oluşumu kutluyoruz Yeni Düzenlemeyle Hayat Bulmuş Dinlenecek Birşeye Benzemiş Afferim Önceki Hali Gerçekten Rezildi 

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Bu hali çok daha iyi olmuş. altyapısı çok boştu şimdi doldurulmuş. 

Nakarata da şarkının genelindeki melodi eklenmiş. O pek olmamış o kadar.

Athena'nin sahne şovu iyi olursa final şansı olur.  İveta kadar olmasa da dikkat çekecektir. Ortalama bir şarkıyı iyi bir şovla satmaya kaldı iş.  Athenada bu potansiyel var gibi geliyor. 

• Beğendim 2
gönderildi

Etnik tınılar falan olacak deniyordu fos çıktı ama şarkının alt yapısını toparlamışlar. Sahne şovuna uygun hale getirmişler ama benim için yine de kötü şarkı.

• Beğendim 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

ermenistan a şans veriyorum. valla şanslı özüküyor, ilk 3 e girebiilr.:koptum:

• Anırdım 1
gönderildi

Şarkı o kadar kötü ki, kokuyor. Şimdi diyeceksiniz ki şarkı kokar mı? Bu kokuyor işte, bilemiyorum.

• Anırdım 2
gönderildi

aferin güzel olmuş, bu yıla renk katacak başka bir ülke de ermenistan zaten. izlerken sıkılmayacak kimse

• Beğendim 2
  • Beynimi Yaktın 1
gönderildi
Züreyfa, 3 saat önce yazdı:

Şarkı o kadar kötü ki, kokuyor. Şimdi diyeceksiniz ki şarkı kokar mı? Bu kokuyor işte, bilemiyorum.

çoraplarını değiştirdin mi bunu yazmadan önce?

• Anırdım 3
gönderildi

Müziğinden sicim gibi kalitesizlik akıyo. İnternet cafelerde çok dinlenen şarkıların arasına millet hepten bıkmasın da çeşit olsun diye serpiştirmelik parçalardan.

• Anırdım 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...