İçeriğe atla

Ermenistan 2020 : Athena Manoukian - Chains On You

Ermenistan 2020 : Athena Manoukian - Chains On You  

8 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Şarkıya güzel bir revamp lazım. Athena bu şarkıyı bile sahnede parlatabilecek potansiyele sahip. Finale çıkabilir bence.

• Beğendim 1
  • Uğur bu konunun başlığını Ermenistan 2020 : Athena Manoukian - Chains On You olarak değiştirdi
  • Uğur pinned this konu
gönderildi

Bu ne be hiç sevmedim :yok:

Davullu zurnalı şarkı beklerken rap çıktı bu sefer de. Neden zorluyosunuz ya? Qele Qele yollayın gitsin işte.

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Parodi falan mı bu? Gerçek şarkıyı ne zaman açıklayacaklar? :guzelmiyim:

• Anırdım 2
gönderildi

Finale kalır diyenler olmuş, şaşırdım. Bu kadar mı düştünüz ya?

:guldurme:

• Beğendim 2
gönderildi

Geçen seneki şarkıları bin basardı buna bu ne be böyle.  :aysusartik:

Çek cumhuriyeti mi Letonya mı Ermenistan mı daha kötü karar veremiyorum. 

hepsi aynı b*k :siktirgitburdan2:

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi
Rapture, Şimdi yazdı:

Çek cumhuriyeti mi Letonya mı Ermenistan mı daha kötü karar veremiyorum. 

Bir de Litvanya'yı ekle onlara, ahanda benim liste :busekilde:

Her sene sadece 1-2 illet olduğum şarkı olurdu, sezon daha yeni başladı bu ne böyle. Şarkıları ilk sıra için yarıştıracağımıza son sıra için uğraşacağız bu gidişle.

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Sarkiya bayilmadim

ama

bundan baska secilecek sarki da yoktu.

• Beğendim 1
  • Hıh 1
gönderildi

Kesinlikle başka şarkı yoktu. Belki Tokionine olabilirdi. Onun da performansı iyi degildi. 

Ayrıca ermenistan genelde kötü şarkı gönderip sahnede parlatabilen bir ülke. 2016 ve 2017 seçimleri açıklandığında kimsenin dikkatini çekmemişti ama iveta devleşti, artsvik de finale kalabildi en azından. Athena da sahnede şarkısını iyi satabilir.

2016 gürcistan sürprizi gibi bir şekilde finale kalırsa asla şaşırmam bu şarkıya 

• Beğendim 2
  • Anırdım 1
gönderildi

Bence bu sarkiya bir revamp gelir ve severiz bu sekilde bile secilenler arasinda fena bir yerde degil bende 

• Beğendim 2
  • Anırdım 1
gönderildi

Şarkı ortalama bir şarkı. Finale kalıp kalamayacağı sahne performansına ve bulunduğu yarı final grubundaki şarkıların kalitesizliğine bağlı. Şimdiden bu şarkıyla ilgili çok kesin konuşamıyorum.

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Karmançorman bir şarkı bence bu. Ne kadar revamp yapılırsa yapılsın bir şey çıkacağını sanmam. Şarkının nakaratı neresi başı neresi sonu neresi kestirmek zor. Parodi gibi bir şey cidden.

• Beğendim 1
gönderildi

İveta kadar güzelini bulup kıytırık bi şarkı ekleyip seçelim demişler 

sonuç bu 

elendin ayol hoy rotterdam ahoy ahaha

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
gönderildi

son dönemde r&b ve soul tarz şarkı dinliyorum o yüzden bir hoş geldi şarkı ama, düzenlemesi çok kötü şarkının ve sözleri de aşırı basit. bilemedim benim için ortalama kaldı ermenistan bu sene

• Beynimi Yaktın 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...