Züreyfa 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi Belarus jürisinin sonuçları sızdırdığı iddia ediliyordu, onunla alakalı bir durum olabilir. Prova oyları EBU tarafından rastgele belirleniyor çünkü. 3
Tolga 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi Uğur, Şimdi yazdı: Rastgele dağıtmak falan olmaz da, sadece halk oylarını esas alırlar muhtemelen. Belki bağlanıp televoting oylarını da açıklayabilirler onu bilmiyorum. (Jüri oylarını iptal edebilirler.) 1
Züreyfa 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi Uğur, 1 dakika önce yazdı: Rastgele dağıtmak falan olmaz da, sadece halk oylarını esas alırlar muhtemelen. Komşu ülkelerin verdikleri oyları temel aldıkları değişik bir sistemleri var bildiğim kadarıyla. 1
Uğur 18 Mayıs, 2019 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2019 gönderildi Belarus'un bu yıl ulusal final sistemi de (halk oylaması yapılacağını ilan edip açık jüri oylaması yapmak) baya tartışılmıştı. Jüri sonuçlarını sızdırmak nedir? 1
Tolga 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi Oyların ilk 10'daki ülkelere sırasıyla dağıtılacağına dair bir iddia da var neyse birkaç saat sonra göreceğiz artık. 1
Uğur 18 Mayıs, 2019 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2019 gönderildi Açılışa bayıldım ben. İsrail çok iyi hazırlanmış. Son senelerdeki organizasyonları katlar.... 3
Madigullüm 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi Uğur, 7 dakika önce yazdı: Açılışa bayıldım ben. İsrail çok iyi hazırlanmış. Son senelerdeki organizasyonları katlar.... destekliyorum, ülke yarışmacılarını sahneye çıkarma kareografileri çok müzikal olmuş. hoş. ivit. 3
Bahadir27 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi Öyle üçkağıtçılar ki, İsrail'in şarkısından önceki görüntüleri Kudüs'te, Kubbetüs Sahra'nın da zaman zaman göründüğü bir arka plan ile çekmişler. 2
Uğur 18 Mayıs, 2019 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2019 gönderildi Yarı finallerden daha iyi okumadı mı çoğu ülke? Ben bu gece cidden beğendim şarkıları... Hak edenler kalmış finale, güzel bir yarış olsun. 1 1
Bahadir27 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi Uğur, Şimdi yazdı: Yarı finallerden daha iyi okumadı mı çoğu ülke? Ben bu gece cidden beğendim şarkıları... Hak edenler kalmış finale, güzel bir yarış olsun. Aynı şeyi bende fark ettim. Yarı finaldeki performanslarına kıyasla finalde daha iyiydi çoğu ülke... Ya da sahne performanslarını ikinci kez izlediğimiz için bzie öyle geldi. 2
Bahadir27 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi Hahahha güzel düşünmüşler. Çeşitli yıllarda yarışmış yarışmacılara birbirlerinin şarkılarını söyletiyorlar :))) Bu arada Eleni yine ilik gibi... Ağzım açık izliyorum. 2
Uğur 18 Mayıs, 2019 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2019 gönderildi Çok güzel bir organizasyon oluyor. Tekrar ediyorum: İsrail çok iyi hazırlanmış! 2
Tolga 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi Avrupa ve dünyanın birçok yerinden tepki aldıkları bir dönemde fırsat bu fırsat demişler baya iyi bir organizasyon hazırlamışlar gerçekten. 2
Pinlenen İletiler
Uğur, yazdı :
4 Etkileşim
Bu post'a git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap