İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Belarus jürisinin sonuçları sızdırdığı iddia ediliyordu, onunla alakalı bir durum olabilir. Prova oyları EBU tarafından rastgele belirleniyor çünkü.

• Beğendim 3
gönderildi
Uğur, Şimdi yazdı:

:tovbeyarabbi:

Rastgele dağıtmak falan olmaz da, sadece halk oylarını esas alırlar muhtemelen.

Belki bağlanıp televoting oylarını da açıklayabilirler onu bilmiyorum. (Jüri oylarını iptal edebilirler.)

• Beğendim 1
gönderildi
Uğur, 1 dakika önce yazdı:

:tovbeyarabbi:

Rastgele dağıtmak falan olmaz da, sadece halk oylarını esas alırlar muhtemelen.

Komşu ülkelerin verdikleri oyları temel aldıkları değişik bir sistemleri var bildiğim kadarıyla.

• Beğendim 1
gönderildi

Belarus'un bu yıl ulusal final sistemi de (halk oylaması yapılacağını ilan edip açık jüri oylaması yapmak) baya tartışılmıştı.

Jüri sonuçlarını sızdırmak nedir?

• Beğendim 1
gönderildi

Oyların ilk 10'daki ülkelere sırasıyla dağıtılacağına dair bir iddia da var neyse birkaç saat sonra göreceğiz artık.

• Beğendim 1
gönderildi

Açılışa bayıldım ben. İsrail çok iyi hazırlanmış. Son senelerdeki organizasyonları katlar....

• Beğendim 3
gönderildi
Uğur, 7 dakika önce yazdı:

Açılışa bayıldım ben. İsrail çok iyi hazırlanmış. Son senelerdeki organizasyonları katlar....

destekliyorum, ülke yarışmacılarını sahneye çıkarma kareografileri çok müzikal olmuş. hoş. ivit.:tabitabi:

• Beğendim 3
gönderildi

Öyle üçkağıtçılar ki, İsrail'in şarkısından önceki görüntüleri Kudüs'te, Kubbetüs Sahra'nın da zaman zaman göründüğü bir arka plan ile çekmişler. 

• Beğendim 2
gönderildi

Yarı finallerden daha iyi okumadı mı çoğu ülke? Ben bu gece cidden beğendim şarkıları... Hak edenler kalmış finale, güzel bir yarış olsun.

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi
Uğur, Şimdi yazdı:

Yarı finallerden daha iyi okumadı mı çoğu ülke? Ben bu gece cidden beğendim şarkıları... Hak edenler kalmış finale, güzel bir yarış olsun.

Aynı şeyi bende fark ettim. Yarı finaldeki performanslarına kıyasla finalde daha iyiydi çoğu ülke... Ya da sahne performanslarını ikinci kez izlediğimiz için bzie öyle geldi.

• Beğendim 2
gönderildi

Hahahha güzel düşünmüşler. Çeşitli yıllarda yarışmış yarışmacılara birbirlerinin şarkılarını söyletiyorlar :)))

Bu arada Eleni yine ilik gibi... Ağzım açık izliyorum.

• Beğendim 2
gönderildi

Çok güzel bir organizasyon oluyor. Tekrar ediyorum: İsrail çok iyi hazırlanmış!

• Beğendim 2
gönderildi

Avrupa ve dünyanın birçok yerinden tepki aldıkları bir dönemde fırsat bu fırsat demişler baya iyi bir organizasyon hazırlamışlar gerçekten.

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...