Züreyfa 5 Mart, 2019 gönderildi 5 Mart, 2019 gönderildi Daha profesyonel bir iş havası gelmiş nedense. Sevdim ben. İspanya ilk 10'a. 1
Uğur 5 Mart, 2019 gönderildi Yazar 5 Mart, 2019 gönderildi Ben bir şey anlamadım henüz ama ritmi düşürmüş olmaları hoşuma gitmedi 1
Canreyhan 5 Mart, 2019 gönderildi 5 Mart, 2019 gönderildi Onceknde arkadan atli kovaliyor gibiydi bu sekilde adam da daha rahat soyler sarkiyi. ben bu halini ilk 5 ime aliyorum. bu kadar begenecegimi sanmiyordum cok hos olmus. 2
Uğur 5 Mart, 2019 gönderildi Yazar 5 Mart, 2019 gönderildi Canreyhan, 7 dakika önce yazdı: Onceknde arkadan atli kovaliyor gibiydi O hali çok hoşuma gidiyordu benim tekerleme gibi Burda biraz durağanlamış, enerjisi düşmüş gibi geldi bana şarkının ama bakalım 1
Hakan 5 Mart, 2019 gönderildi 5 Mart, 2019 gönderildi Ben çok büyük değişiklik göremedim hızında. Alt yapi güçlendirilmiş belki o biraz yavaşlatmış gibi hissettirmiştir. Ben sevdim bu halini de. Youtube'da top videolarinda herkesin ilk 10 unda bu şarkı. Bu sene derece yaparsa şaşırmam ispanya. 2
Tolga 6 Mart, 2019 gönderildi 6 Mart, 2019 gönderildi http://www.rtve.es/alacarta/videos/eurovision-2019/eurovision-2019-primer-minuto-del-videoclip-venda/5036026/ Yeni video (1 dakika) 2 2
Züreyfa 6 Mart, 2019 gönderildi 6 Mart, 2019 gönderildi Şarkının kendisinde radikal bir değişiklik yok zaten fakat prodüksiyon kalitesi oldukça artmış. Şarkının üstündeki amatör/demo havası gitmiş. 1
Uğur 6 Mart, 2019 gönderildi Yazar 6 Mart, 2019 gönderildi Üflemeli çalgıları önplana çıkarıp, şarkının ritmini hafif düşürmüşler. Şarkıcı canlı performansta daha rahat eder bu şekilde, fakat bence şarkının enerjisi düşmüş, ben pek ısınamadım. 3
Uğur 7 Mart, 2019 gönderildi Yazar 7 Mart, 2019 gönderildi Klip geldi, yeni versiyon Spotify'da da yayınlandı: https://eurovisiontime.com/ispanya-miki-la-venda-klibini-yayinladi/ 3
Melih 7 Mart, 2019 gönderildi 7 Mart, 2019 gönderildi Yeni Versiyon Çocuk Şarkısı Gibi Olmuş Coşturmuyor İlk Versiyondaki Arkadaki Vokaller Daha Güçlüydü Beğenmedim Ben 2 1
Pinlenen İletiler
Uğur, yazdı :
3 Etkileşim
Bu post'a git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap