İçeriğe atla

İspanya 2019 : Miki - La Venda  

8 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

OT yılların yarışması, ünlenmek isteyen isimler için çok iyi bir platform İspanya'da. Eurovision için düzenlenen bir yarışma olmadığı için, buradan çıkanları zorlamak doğru değil. İtalya gibi gönüllülük esasına dayansa, daha olumlu olur. Şu anki sistemleri çok yanlış bence. Aklında Eurovision olmayan kişileri, kendi seçmedikleri/yazmadıkları şarkılarla Eurovision'a gitmeye mecbur bırakıyorlar. Eurovision'a gitmeye niyeti olan bile, kendine verilen bu boktan şarkılardan sonra soğur zaten bu fikirden. İlla OT'den bir isim yollayacaklarsa, birinciden başlayarak "Gitmek istiyor musun?" diyerek teklif götürsünler. Kabul eden isme de şarkı yapsınlar, İsrail gibi.

• Beğendim 1
  • Beynimi Yaktın 1
gönderildi

şarkılarını kendileri seçiyorlar yanlız 

• Beğendim 2
gönderildi
Fabien, 1 dakika önce yazdı:

şarkılarını kendileri seçiyorlar yanlız 

Hayır, seçmiyorlar. Bu OT, Akademi Türkiye'nin orijinal versiyonu. Hangi şarkıyı kimin söyleyeceği, yapımcılar tarafından belirleniyor.

• Beğendim 1
gönderildi
Züreyfa, Şimdi yazdı:

Hayır, seçmiyorlar. Bu OT, Akademi Türkiye'nin orijinal versiyonu. Hangi şarkıyı kimin söyleyeceği, yapımcılar tarafından belirleniyor.

ama geçen yılın birincileri o okudukları şarkıyı tek kadın okuyacakmış sonra sevgilisini önermiş ve beraber düet yapmışlar

• Beğendim 2
gönderildi
Fabien, 1 dakika önce yazdı:

ama geçen yılın birincileri o okudukları şarkıyı tek kadın okuyacakmış sonra sevgilisini önermiş ve beraber düet yapmışlar

Yok öyle bir şey bildiğim kadarıyla. İkisinin de solo şarkıları vardı zaten ulusal finalde. 

• Beğendim 2
gönderildi
Züreyfa, 1 dakika önce yazdı:

Yok öyle bir şey bildiğim kadarıyla. İkisinin de solo şarkıları vardı zaten ulusal finalde. 

valla ben de oradaki bi arkadaşımın yalancısıyım. asla takip etmediğim bi yarışma

• Beğendim 2
gönderildi

İspanya için top5 sıralamam;

1. Muerdeme

2. La Clava

3. Todo Bien

4. Hoy Vuelvo...

5. La Venda

• Beğendim 2
gönderildi

Bu senenin 2. şarkısı bunlardan gelecek yarın. 10 finalistin snippetlerini dinlemiştim ve kötüydü hepsi. Hakkımızda hayırlısı.

• Beğendim 1
gönderildi
Züreyfa, 4 dakika önce yazdı:

Bu senenin 2. şarkısı bunlardan gelecek yarın.

Gelmese de olur, sonuncumuz geliyor desene :ahaha:

• Beğendim 1
gönderildi
Fabien, 10 saat önce yazdı:

İngilizce çevirisi

Seemone'nin şarkısından bile daha duygusalmış. Çok beğendim ben sözleri. :ikiyüzlü:

• Yarıldım 1
gönderildi

Yana yakıla Destinasyon'da Seemone destekleyen biri, gelip burda bu kepazeliği destekliyor aklım almıyor bunu.

:nasil:

• Beğendim 1
  • Yarıldım 1
gönderildi

İzliyor muyuz yarın bu işkenceyi? :nedusunuyosun: @Züreyfa @Fabien

Biz geçen sene Zürey'le izlemiştik bu yarışmayı, sıtkımız sıyrılmıştı, baya sıkıcı oluyo.

• Yarıldım 1
gönderildi

Ölmüştük geçen sene sıkıntıdan. Siz izlerseniz bakarım ben de. Jüri lak lak ederken oyalanacak bir şeyler bulmak lazım ama.

• Beğendim 1
gönderildi
Uğur, 1 dakika önce yazdı:

İzliyor muyuz yarın bu işkenceyi? :nedusunuyosun: @Züreyfa @Fabien

Biz geçen sene Zürey'le izlemiştik bu yarışmayı, sıtkımız sıyrılmıştı, baya sıkıcı oluyo.

geçen sene ben yok muydum yaa

neyse yarın izliyorum tabii ki, 5 tane sevdiğim şarkı var

ve en önemlisi muerdeme var

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...