İçeriğe atla

Malta 2019 : Michela Pace - Chameleon  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Çok iyi [emoji95][emoji95]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 1
gönderildi

İsviçre'ye göre gözüme daha iyi gözüktü ama kamera açılarıyla görmeden şimdilik birşey diyemiyorum.

• Beğendim 1
gönderildi

Şarkıyı çok seviyorum ama bi tuhaf geldi bunun provası :(

gönderildi

Tv de çok güzel durcak bence malta bu sene hakkettiği dereceyi alır inşallah

• Beğendim 1
gönderildi

İlk provada kullandıkları duvarlar ve projeksiyon çok iyi duruyordu fakat İsrailli yetkililer izin vermemişler ikinci provada. İsrail çok rezil bir süreç götürdü provalarda. İlk provada izin verilen bir şeye, ikinci provada izin vermemek ne demek? Aylarca yaptıkları çalışmalar çöpe gitti.

gönderildi

Şarkının giriş kısmı güzel bir şarkı izlenimi bırakıyor ama nakarat kısmı iyi değil. Her ''Chameleon'' dedikçe kulaklarım tırmalanıyor.

• Teşekkürler 1
gönderildi

bu ses ve bu müzik piyasada çok var. şarkı güzel düzenlenmiş. nakaratta özellikle çıkış değil farklı birşey organize edilmiş. bu da bu noktada farklılaşmış. benim hoşuma gitti. ilk 10a oynar.

gönderildi

Şarkıyı sevmeyen biri olarak sahnelemesini çok beğendim. Ateşböceği efektleri de çok güzel duruyor. Güzel çalışmışlar, aferin.

gönderildi

İlk provadaki duvarlar geri dönmüş. Sonunda gerginliğini attı üstünden diyorlar. Provalarda şarkıyı okuyamıyordu ama jüri provasındaki performansı, en iyi performansıydı diyorlar.

• Beğendim 1
gönderildi

Sahnelemesi çok güzel klip gibi ama sönük kalıyor ya. Şarkının nakaratından sanırım o da. Coşturabilse yürüyebilirdi bu şarkı. Seyirci görüntüsü hiç yok, geçen seneki İsveç gibi neredeyse performansı o açıdan. Bence dezavantaj olmuş hareketli bir şarkı için.

• Beğendim 1
gönderildi

Ben beğenmiyorum ama büyük ihtimal finale kalacaktır.

• Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...