İçeriğe atla

Kuzey Makedonya 2019 : Tamara Todevska - Proud

Kuzey Makedonya 2019 : Tamara Todevska - Proud  

6 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

8.lik gayet makul derece bok atmayın.

• Beğendim 1
gönderildi

Tahmin listemde ilk 10 içerisine koymuştum o performans ve sahnelemenin sürpriz ilk 10 yapabilme potansiyeli vardı açıkçası ama jüride böylesine bir oyu bekleyen 1 kişi yoktu.

• Beğendim 1
gönderildi

Eğer jüri oylaması olmasaydı Serhad'ın arkasında bitirecekti yarışmayı. Yani San Marino'nun da hakkını gasp etmiş oldu bu saçma sistem sebebiyle. Ne diyim bilmem ki, sebep olanlar utansın.

• Beğendim 1
  • Çıldırtma Beni 1
gönderildi
Züreyfa, 1 dakika önce yazdı:

Alın size komplo teorisi: Makedonya'nın NATO'ya katılışı mı ödüllendirildi?

Yazmıştım ben bunu. 

Ama halkta 50 puan aldı be.

• Beğendim 1
gönderildi
Züreyfa, 5 dakika önce yazdı:

Alın size komplo teorisi: Makedonya'nın NATO'ya katılışı mı ödüllendirildi?

Mantıklı...

• Beğendim 2
gönderildi

Siz şarkıdan anlamıyorsunuz bence :kesses:

• Beğendim 1
gönderildi

EBU'nun Eurovision 2019 sonuçlarını değiştirmesinin ardından resmi sonuçlara göre jüri birincisi Makedonya oldu!

• Beğendim 1
  • Benimle Evlen 1
gönderildi

İsim değişikliğinin ekmeğini yediler yoksa bu kadar abartılacak bir şarkı değildi. Klasik sıradan bir ballad iyi bir sesle birleşmiş hepsi bu. 7.lik fazlaydı bu şarkıya. Seneye çok ararlar bu dereceyi.

• Beğendim 3
gönderildi

İsim değişikliğiyle ilgili olduğunu sanmıyorum ben durumun. Öyle olsa Yunanistan halkı en azından onlar istedi diye isim değişirdikleri için, 1 puan vermezlerdi göstermelik. Ki aynı halk biz iyi bir şarkıyla geldiğimizde bize de puan veriyor mesela.

İlk dinlediğimde yazmıştım burada ortaya çıkan işin mükemmel olduğunu, siz anlayamadınız. İlk 10'a girecek dediğimde dalga geçenler olmuştu.

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...