İçeriğe atla

Gürcistan 2019 : Oto Nemsadze - Keep On Going

Gürcistan 2019 : Oto Nemsadze - Sul Tsin Lare  

3 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Hayko Cepkin’in kayip gurcu kardesi

• Beğendim 2
gönderildi

Yarışmaya Bu Kadar Sonuncu Adayı Varken Bir Adayda Gürcistandan

• Beğendim 1
  • Üzdün 1
gönderildi
Uğur, Bir saat önce yazdı:

@Züreyfa seçilen şarkıyla ilgili fikrini merak ediyorum.

Adamın sesi güzel. Şarkı da hoş aslında ama alt yapısı kötü ya, çok daha iyi olabilirmiş. Keşke revamp yapacak zamanları olsaydı. Aradaki gereksiz elementleri çıkarıp, biraz fülüt mülüt ekleyip çok hoş bir rock şarkısı yapabilirlermiş ve bu senenin Arnavutluk 2018'i olabilirlermiş. Bu haliyle final şansı var mı, emin değilim.

• Beğendim 1
gönderildi
Züreyfa, 1 dakika önce yazdı:

Keşke revamp yapacak zamanları olsaydı.

Sibel Tüzün ya da Manga gibi yapamazlar mı acaba? Bilmiyorum tam, son şarkı açıklama tarihinden sonra değişikliğe izin vermiyor mu artık EBU?

• Beğendim 1
gönderildi

Son yıllarda izin verilmiyor sanki teslim tarihi sonrası değişikliklere. Yanlış biliyor da olabilirim tabii.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Hiç kimse yazmamış. Backvokallerde en soldaki adam geçen seneki grupta vardı.

Şarkıyı ilk dinlediğimde sevmiştim. Şu an daha çok seviyorum. Stüdyo kaydını falan dinleyip karar vereceğim sıralamamdaki yerine.

Biraz sahneye çalışırlarsa finale kesin çıkar hatta finalde iş yapar düşüncesindeyim.

02.00 'dan sonraki kısım aşırı iyi. Yani bütün sms oylarını bu bölümden alacaktır. 

Keşke dediğiniz gibi revamp yapabilme şansları olsaydı çok iyi bir hale getirebilirlerdi.. Ya aslında geçen sene bunlar şarkılarını biraz düzenlemediler mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum biri aydınlatsın.

• Beğendim 2
gönderildi
Uğur, 16 saat önce yazdı:

Arkadaki koro çok komik kalmış ama, hiç uymamış şarkıya. Ayrıca koroda geçen seneki gruptan bir kaç ağbi mi var bana mı öyle geldi, tipler benziyor gibi.

Ben yazdım :tabiiki:

• Beğendim 1
gönderildi

Bu Oto ağbi gördüğümüz kadar sert değilmiş. Ülkemizde de ''Benzemez Kimse Sana'' adıyla yapılan taklit yarışmasında seneler evvel Cher bile olmuş maşallah.

• Beğendim 1
  • 3 hafta sonra...
gönderildi

Oto, video klip çalışmalarına başlamış. Şarkının Eurovision versiyonu video kliple beraber yayınlanacakmış.

• Beğendim 1
gönderildi

Varadavarada barada varada vara vara bir zalime bir çapkına vardım ahauahH

Esc performansında klipteki sarılı kendinden geçen karıyıda oynatsın ahauahauaha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 2
  • Uğur bu konunun başlığını Gürcistan 2019 : Oto Nemsadze - Keep On Going olarak değiştirdi
gönderildi

Çok ilginç. Bence gürcüce güzel bir revamp ile finale bile çıkardı bu şarkı.

İngilizce demek risk demek. Eurovision sıralamamı bir türlü güncelleyemedim herkes revamp yapıyor bu ne :ifrit:

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...