İçeriğe atla

Fransa 2019 : Bilal Hassani - Roi  

8 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Feci Yükseldim Roiye ha yine aynı görüşteyim seemone kazanmalıydı fakat artık olan oldu bu şarkıyı dinlicez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 1
  • Beynimi Yaktın 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Kim ne derse desin bu şarkıyı seviyorum ve iyi bir derece alacağını düşünüyorum. Klibi de güzel olmuş.

• Beğendim 3
gönderildi

Klip aşırı basit olmuş bence, beğenmedim. Yeni versiyon da hazırlamadığına göre (sonra hazırlarsa bilemem) Fransa'nın 17.liği hayırlı olsun.

• Beğendim 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Ve eveeet o an geldi. Sabah akşam dinliyorum artık sözlerini de ezberledim erken konuşmak istemiyorum ama kazanabilir hatta kazansın Fransa'da Eurovision izleyelim. 

• Beğendim 2
gönderildi

İlk günden beri bu şarkıyı sevemedim finalde ne yapar pek kestiremiyorum açıkçası.

• Beğendim 3
gönderildi
Görkem, 2 saat önce yazdı:

kazanabilir hatta kazansın

:imkandahilindedegil:

• Beğendim 2
  • Üzdün 1
gönderildi

sponsoru yapıştırma peruk endüstrisi heralde reklamı için çıktı ,,bence bizdeki bilal'e malzeme çıkartan fransalı bilal e bi doktor lazım. olmuyor. olmasın, olmamalı, nolamaaaz! orjinal sarı saçlı siyahiler var onlardan hiç yok mu? :hayir:çok çocukça! bi bayan paris bulsalardı bari.:caloyna:

• Beğendim 2
gönderildi

Melodifestivalen finalinde sahne alacakmış diyordu @Melo :bilemiyorum:

• Beğendim 2
gönderildi

Pre-party de sahne alacak. MF eski birincileri bile kolay kolay çıkarmaz, bunu hiç çıkarmaz.

Edit: Eski birincilerden kasıt, eski esc birincileri.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Ben de şaşırdım zaten :sensanki:

Dedim noluyur :mademoyle:

• Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...