İçeriğe atla

Danimarka 2019 : Leonora - Love Is Forever

Danimarka 2019 : Leonora - Love Is Forever  

3 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Litvanya yerine tercih ederim ben bunu. 

• Beğendim 1
gönderildi

Huzur verici, çok tatlı bir şarkıları var aslında... Söyleyen kızda çok sevimliydi... Makedonya garabetinin 8. olduğu bir yarışmada daha iyi bir yeri hak ediyorlardı ama olmadı... Neyse, sağlık olsun.

• Beynimi Yaktın 1
gönderildi

Danimarka'da Eurovision 2019 finalini 1 milyon 95 bin kişi izledi. DR, %71 share aldı.

• Beğendim 1
gönderildi
YasminTheDios, 38 dakika önce yazdı:

Ay şu ismi ara sıra görünen asla popüler olamayan üyelerin saçma sapan yorumları beni çok bunaltıyo. Bunlara bedava sitelerden açalım gidip orda yorumlaşsınlar.

Sen kimsin ki Makedonyaya laf edip bunu beğendiğini yorumlarda belirtme hakkını kendinde buluyosun?

Evinde aç mutlu danimarka şarkını kendi kendine mutlu ol bizi rahatsız etme.

Çok kırıldım. Teessüf ederim.

• Yarıldım 1
gönderildi

Leonora ayak yallayıcı olarak Bizim Mustyi seçmeliydi o daha güzel sallar

• Beğendim 1
gönderildi

Finale bile kalmamalıydı bu şirinlikten geberecek abla :D Hele finaldeki derecesi ise tam bir rezalet. Kıbrıs Fransa Malta gibi ülkelerin önünde bitirdi şaka gibi. Son derece sıkıcı bir şovla :(

• Beğendim 2
gönderildi

İsviçre 2011'in ne günahı vardı allasen? Tamam ben seviyorum bu şarkıyı da, bence fazla abartıldı.

• Beğendim 1
gönderildi

Geçen sene Sennek'i yalnız bırakan IKEA lobisi bu sene akıllanmış.

• Beğendim 1
  • Yarıldım 1
gönderildi

Bu kız da mı IKEA çalışanı? :nasil:

Yoksa sandalyeden dolayı espiri mi yaptın :hahay:

• Beğendim 1
gönderildi

Bu şarkının ihtiva ettiği anlamı çoğu kimse anlayamadı. Ben fularımı takarak size anlatayım. Burada kapitalizm ile birlikte kendisine ve doğaya karşı yabancılaşan insanın, sevgi teması üzerinden varoluşunun farkındalığına varması ve o büyük sandalye vasıtasıyla da insanın doğadaki yalnızlığının metafizik döngüsü üzerinden dışavurumu anlatılmak isteniyor. Umarım şimdi anlamışsınızdır.

• Beğendim 1
  • Yarıldım 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...