İçeriğe atla

Belçika 2019 : Eliot - Wake Up  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Geçen sene en beğendiğim şarkı Belçika'nınkiydi. Fakat bana göre ilk 5'te yer alması gereken bu şarkıyı yarı finalde elemişlerdi. Bu seneki şarkı ise oldukça vasat bence. Özellikle nakarat kısmı çok yavan kalıyor. Bir şarkıdan beklenilen o vuruculuğu yapamıyor.

gönderildi

Benim tarzım değil, biraz sıradan, bunun gibi daha önce şarkılar katıldı başarı yakalayamadı. arkadaşımız genç onun yaşına yakışabilir ama benimkinin değil :))

gönderildi

Belçika yine eleniyor arkadaşlar. Şarkı hatırına çıkmasını istiyorum ama zor. Çocuk şarkıyı hala okuyamıyor. O davullar ne alaka allasen, Macaristan mısın sen? Bu saçma salak sahnelemeyi kim önerdi, kim kabul etti araştırılsın kesin fedöcüdür. Yazık oldu bir kez daha Belçika'ya.

Umarım seneye şarkıyı okuyabilecek bir şarkıcıyla katılırlar yarışmaya.

gönderildi

Şaşırdık mı? Hayır.

Üstte yazdığım sebeplerden dolayı elendiler işte, bu kadar basit. Güzelim bir Belçika şarkısı daha şarkıcı yüzünden piç edildi. Seneye akıllansınlar da adam akıllı bir şarkıcı yollasınlar artık.

gönderildi
Melo, Şimdi yazdı:

Belkide Yf Sonuncusu ?

Karadağ varken sanmıyorum.

gönderildi

Kaliteli bir şarkıydı yazık oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 1
gönderildi

Nakaratta resmen sesi çıkmadı ya, öyle sinir oldum ki izlerken anlatamam. 

gönderildi

Aman, sanki Serhat şarkı mı okudu. Üzüldüm bu çocuğa, heyecandan bayılacak gibiydi sahnede.

• Beğendim 1
gönderildi

Seneye Hadise yollayıp bir kere daha elensinler bence kombo olur güzel üç sene üst üste şarkıyı okuyabilme kabiliyetine sahip olmadığı için elenen şarkılar serisi devam eder böylece....

gönderildi
Züreyfa, 1 dakika önce yazdı:

Aman, sanki Serhat şarkı mı okudu. Üzüldüm bu çocuğa, heyecandan bayılacak gibiydi sahnede.

Evet böyle bir gerçek de var.

• Beğendim 1
gönderildi

Bi sene elenislerini gönül rahatlığıyla izledim. Çünkü bu şarkı başından beri yeni bir nakarat yeni bir versiyon istiyorum diyordu ama şarkıda milim değişiklik yapmadılar.kismen hak ettiler bu sonucu. Nakarata kadar harika giden melodi nakaratta sacmaliyordu

• Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...