Jump to content

Recommended Posts

Posted

giphy.webp

Yerhaba, birkaç gündür bu senenin şarkılarını dinliyordum ki forum aklıma düştü gelip bir bakayım dedim, gelmişken de kaybolan elit otoritesini yeniden tesis etmek için üye oldum. Özgeçmişim bu kadar...

• Like 3
Posted

Merhaba, kimsin?

• Like 2
Posted
Merhaba, kimsin?

Uğur, adımı mösyö koymuşum, elitizm demişim, o kadarını da sen anla artık çok ayıp

• Like 2
Posted

Eski hesabını geri döndüreydik :evetevet:

• Like 1
Posted

yoo fark etmez ya yeni bir kişilik, yeni ufuklar küçük çocuklar kuşlar kelebekler...:harikayim:

• Like 2
Posted

Sana senelerdir ulaşamadım resmen Facebook'tan yazdım hep cevap vermedin nerelerdeydin?

• Like 2
Posted
Sana senelerdir ulaşamadım resmen Facebook'tan yazdım hep cevap vermedin nerelerdeydin?

senelerdir ben de kendime ulaşamadım, yoğun bir dönemdi benim için de, facebooka giremiyordum çünkü iki dönem arkadaşımda kaldım okula yakın diye bilgisayar bozuldu telefon bozuldu geriye kalan her şey de bozulunca böyle oldu (random hala yasak mı?)

• Like 2
Posted
(random hala yasak mı?)

:hayirefendim:

Burası özgür bir ülke :evet:

Özlemişim be gel sana sarılıcam :nasilcikiyorum:

Sen gittin gideli elitizm öksüz kaldı :ikiyuzlu:

• Like 2
Posted

Geçenlerde grupta konuşuyoduk, öldü mü acaba diye Uğur hiçbi yerden ulaşamayınca merak etmiştik :hihitabi:

Hoş döndün Talha :evetevet:

• Like 2
Posted
Sen gittin gideli elitizm öksüz kaldı

tahmin ettim o yüzden derhal dedğim gibi elitizmin yeniden tesisini kendime görev biçiyorum

evrenekran.jpg

• Like 2
Posted

yok bana öldüğüm yönünde bir haber gelmedi cem ama evet kimse ulaşamadı bir süre için, hoş bulduk (mu) bakalım

• Like 2
Posted

Ne ülke verek abime :hihitabi:

• Like 2
Posted
Ne ülke verek abime :hihitabi:

Bi Estonya var doğru dürüst :tovbeyarabbi:

• Like 2