İçeriğe atla

İsveç 2013 : Robin Stjernberg - You

PUANINIZ?  

16 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

isveç son yıllardaki en kötü derecesini alabilir ilk 10 beklemeleri hayalcilik olur youuuu diğe böğüren bir adam var orda :D

2007'den beri gayet kötü dereceler alıyolar zaten :D Bir de bu sene vurmayın yağzık.
gönderildi

Melodifestivalen'de eledikleri harika sarkilarla yarissalar almazlardi o kotu dereceleri ve yarifinalde elenmezlerdi bence. Kendi hatalari. :D

gönderildi

İsveç güzel iki şarkıyla da çok kötü sonuçlar aldıydı. 2007 & 2010

gönderildi

2007'yi bilemem bence kotuydu ama 2010'da Salem secilmeliydi nokta.

gönderildi

Hero rezaletti. Selam'in seçilmemesinin Melodifestivalen tarihinin en büyük yanlışı olmasıyla beraber bu Anna'yı kötü yapmıyor bence. Bizi manboydan kurtardı kızcağız.

gönderildi

Hero rezaletti. Selam'in seçilmemesinin Melodifestivalen tarihinin en büyük yanlışı olmasıyla beraber bu Anna'yı kötü yapmıyor bence. Bizi manboydan kurtardı kızcağız.

Salem secilmis olsa Isvec yarifinalde kalmazdi bence. Onu demek istedim. Anna'yi sonradan sevdim. Salem'i eledi Melodifestivalen'de diye gicik kapmistim cunku. O yil beraber izlemistik belki hatirlarsin. :D

gönderildi

Salem Salem diye başınızı yemiş idim hepinizin o sene MF finali öncesi. Diğer arkideşler de izlediydi (normalde izlemeyenler).

gönderildi

Isvec yine Melodifestivalen sovuna sadik kalmayi tercih etmis.

gönderildi

0

LonesomeCowboy, VoLa, Yiğit

1

Uğur

12

Pixel, Semih, slow_lee

Ne guzel siralanmisiz oyle. :h

gönderildi

Melodifestivalen şovundan bayağı farklı bu. Melodifestivalen'de çok daha iyiydi.

gönderildi

Nasil bir haber bu, yok artik, bu sarki da neyin nesi? :S

gönderildi

Duzeltme : Isvicre'ymis videodaki fakat kiz Isvec diyo. :S

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...