İçeriğe atla

İsveç 2013 : Robin Stjernberg - You

PUANINIZ?  

16 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

İsveç ölcek bence.

Olabilir tabii, bu yıl İsveç'i desteklemeyeceğim. Bunu biliyorum. Sadece can sıkıntısına ve kaliteleri yüzünden takip etme ihtiyacı var içimde. :kahve:

Bence ESC finali günü İsveç ölcek.

Ölsün. :siritma:
gönderildi

Melodifestivalen'i hiç sevmiyorum. Bence herkes seviyor diye sevmiyorum, antipatik. Küççücük ülkeler daha hoşuma gidiyor.

gönderildi

Melodifestivalen'i hiç sevmiyorum. Bence herkes seviyor diye sevmiyorum, antipatik. Küççücük ülkeler daha hoşuma gidiyor.

Ben seviyorum gayet. Ama bu sene hiç takip etmedim. Finali izlicem.
gönderildi

Hiç takip etmedim, çok da mutluyum. Bi Belarus, bi Ukrayna, bi Arnavutluk oyy ne küçük çaplı ne neşeli şeyler onlar :siritma:

gönderildi

Hiç takip etmedim, çok da mutluyum. Bi Belarus, bi Ukrayna, bi Arnavutluk oyy ne küçük çaplı ne neşeli şeyler onlar :siritma:

Dimi küççücükler...oy oy :f04:
gönderildi

sadece ukraynayi izledim ben de :) işkence gibi gelmişti:) ısveç biraz daha görselliği içinde barındırdığı için seviliyor olsa gerek:)

gönderildi

Göksel takip etmemen daha doğru en iyi şarkıları elediler :'(

gönderildi

Sadece macaristan ulusal finalini takip ediyorum çünkü bu yılın bana göre yani benim favorim macaristan'da :D çok rezil şarkılar olduğu için heyecanımda yok açıckası :D

gönderildi

Bu sene niye böyle oldu cidden. Adam akıllı iki tane şarkı var seçilen şarkılardan dinlediğim. En büyük favorim de şu an Norveç. :kahve:

gönderildi

Geçen seneki Melodifestivaleni o kadar özledim ki :(

gönderildi

Geçen seneki Melodifestivaleni o kadar özledim ki :(

Aynen. Hatta ondan onceki ve ondan onceki. Çok iyilerdi.
gönderildi

İsveç'in en çok okunan gazatesi olan Aftonbladet, YOHIO'yu bu yılki Melodifestivalen'ın büyük favorisi ilan etti.

gönderildi

Melodifestivalen favorisi olabilir ama eurovisionun asla favorisi olamaz :D

gönderildi

2011 ve 2012 Irlanda temsilcisi "Jedward" 2 Mart cumartesi aksami Melodifestivalen'de sahne alacaktir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...