Züreyfa 17 Nisan, 2014 gönderildi 17 Nisan, 2014 gönderildi Flo Rida'nın şarkıda olduğundan haberi var mı acaba Robin'in sesi çok yakışmış ama bu tarza, böyle devam edebilir.
Uğur 18 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 18 Nisan, 2014 gönderildi Bu adam Kylie Minogue'la bile duet yapsa acip dinlemem.
Uğur 18 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 18 Nisan, 2014 gönderildi Yöüğağaöuuuooooğaaaaaaa.. Hala o kabusu hatırlıyorum. Teknik acıdan iyi bir ses olabilir gòksel gibi egitimimiz semih gibi bilgimiz de olmayabilir ama kimse bize o yöüğaaağaüğaaaaaüğaaa cigligini sanat diye yutturamaz. Imza Icimi okumussun
Uğur 18 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 18 Nisan, 2014 gönderildi Bu rezilligin halka 18. olmamasina sasmamali. Hak ettigi o kadardi anca.
Uğur 18 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 18 Nisan, 2014 gönderildi Nefretimizi kustuk. Birazdan Robin'i arayim kufur edicem telefonda.
Züreyfa 18 Nisan, 2014 gönderildi 18 Nisan, 2014 gönderildi Pop muzigi sanat diye mi degerlendiricez (dedi sanattan anlamayan adam). Ben dinlemekten hoslaniyorum youyu. You kismini soylemek de her babayigidin harci degildir. Sanna da Undo kismini ayni sekilde soyluyo zaten
Uğur 18 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 18 Nisan, 2014 gönderildi Semih hemen savunmaya gecti. Durum 1 - 1 Dios 1 - 1 Semih
Melih 18 Nisan, 2014 gönderildi 18 Nisan, 2014 gönderildi isveçin yüz karası karası demişken aklıma geldi karalım karalım esmer güzelim yaralım dön gel benim ol benim ol gitme ne olur beni terk etme Pop muzigi sanat diye mi degerlendiricez (dedi sanattan anlamayan adam). Ben dinlemekten hoslaniyorum youyu. You kismini soylemek de her babayigidin harci degildir. Sanna da Undo kismini ayni sekilde soyluyo zaten Pop culture was an art, now art's in pop culture in me :h :h
Uğur 18 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 18 Nisan, 2014 gönderildi isveçin yüz karası karası demişken aklıma geldi karalım karalım esmer güzelim yaralım dön gel benim ol benim ol gitme ne olur beni terk etme Pop muzigi sanat diye mi degerlendiricez (dedi sanattan anlamayan adam). Ben dinlemekten hoslaniyorum youyu. You kismini soylemek de her babayigidin harci degildir. Sanna da Undo kismini ayni sekilde soyluyo zaten Pop culture was an art, now art's in pop culture in me :h :h Askin Nur Yengi Fan Club
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap