İçeriğe atla

İsveç 2013 : Robin Stjernberg - You

PUANINIZ?  

16 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Flo Rida'nın şarkıda olduğundan haberi var mı acaba :D Robin'in sesi çok yakışmış ama bu tarza, böyle devam edebilir.

gönderildi

Bu adam Kylie Minogue'la bile duet yapsa acip dinlemem. :h

gönderildi

Yöüğağaöuuuooooğaaaaaaa..

Hala o kabusu hatırlıyorum. Teknik acıdan iyi bir ses olabilir gòksel gibi egitimimiz semih gibi bilgimiz de olmayabilir ama kimse bize o yöüğaaağaüğaaaaaüğaaa cigligini sanat diye yutturamaz.

Imza

Icimi okumussun :h

gönderildi

Bu rezilligin halka 18. olmamasina sasmamali. Hak ettigi o kadardi anca. :D

gönderildi

Nefretimizi kustuk. :h Birazdan Robin'i arayim kufur edicem telefonda. :h

gönderildi

Pop muzigi sanat diye mi degerlendiricez (dedi sanattan anlamayan adam). Ben dinlemekten hoslaniyorum youyu. You kismini soylemek de her babayigidin harci degildir. Sanna da Undo kismini ayni sekilde soyluyo zaten :D

gönderildi

Semih hemen savunmaya gecti. Durum 1 - 1

Dios 1 - 1 Semih

:h

gönderildi

isveçin yüz karası :h

karası demişken aklıma geldi :(

karalım karalım esmer güzelim yaralım dön gel benim ol benim ol gitme ne olur beni terk etme :(

Pop muzigi sanat diye mi degerlendiricez (dedi sanattan anlamayan adam). Ben dinlemekten hoslaniyorum youyu. You kismini soylemek de her babayigidin harci degildir. Sanna da Undo kismini ayni sekilde soyluyo zaten :D

Pop culture was an art, now art's in pop culture in me

:h :h :h :h

gönderildi

isveçin yüz karası :h

karası demişken aklıma geldi :(

karalım karalım esmer güzelim yaralım dön gel benim ol benim ol gitme ne olur beni terk etme :(

Pop culture was an art, now art's in pop culture in me

:h :h :h :h

Askin Nur Yengi Fan Club :kalp:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...