İçeriğe atla

Norveç 2013 : Margaret Berger - I Feed You My Love

PUANINIZ?  

1 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Jüri provası çok iyi geçmiş. Yarı finalin çok üstündeydi diyolar. Ses olarak çok başarılıymış, üstündeki heyecanı atmış ve kesinlikle daha iyi dans etmiş. Darısı finale.

gönderildi

Yarıfinalden çok daha iyiydi. Danimarka-Norveç çekişecek gibi.

gönderildi

Margaret sahnedeyken hiç inmesin istedim çok iyiydi gözlerim sulandı oylama başladı kesin kazanacak falan dedim ama maalesef o iğrenç şarkı 1. oldu :(

gönderildi

COK YAZIK OLDU. Azerbaycan ve Ukrayna'nin altinda kalmasi rezalet... Hele Danimarka'yi soylemiyorum bile. Geber Avrupa.

gönderildi

Margaret cok sevimli bir sey ya! O seytan Emmelie daha sevimli durdu ekranda ondan ama. Margaret tarzi geregi daha ciddi duruyodu sahnede.

gönderildi

çok tatlıydı yaa oy aldıkça ne kadar sevindi , dans etti çok şekerdi :) 4. oldu ama yüzünde 1. olmuş gibi bir neşe vardı ne güzel işte önemli olanda bu değil mi:))

gönderildi

Çok tatlı gerçekten,o oynaması yok mu? :D Yarı final'de ismi çıktığında da öyle yaptı. :)

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Cogzeldi performansı. Ukrayna'yı geçeydi bari.

gönderildi

Ukrayna ve Azerbaycan'ın iğrenç şarkıları altında ezilmek iğrenç bir duygu olmalı. Yazık Norveçli bacımıza :(

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...