İçeriğe atla

Norveç 2013 : Margaret Berger - I Feed You My Love

PUANINIZ?  

1 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Norvec finale cikamazsa finali izlemem ciddiyim. O gece Lale Devri'ni izlerim daha iyi. 2011'de de oyle yapmistim.

gönderildi

bence hiç birbirlerine basar falanlara girmeyin gördük diğer yf de sırbistanın halini :h

gönderildi

NRK, Anna'nın ağlarkenki görüntülerini yayınladı, SVT de Margaret'in eleninceki görüntüleriyle intikam alacak falan diyenler var ciddi ciddi :D

gönderildi

Yok artik oha. Vay pislikler. :D Yaparsa yaparsa Ola Sand yapar beklerim ondan gozleri bi fena bakiyo onun, bet gozlu herif.

gönderildi

Yok artik oha. Vay pislikler. :D Yaparsa yaparsa Ola Sand yapar beklerim ondan gozleri bi fena bakiyo onun, bet gozlu herif.

Adam niye kendi ülkesini, kendi kanalını baltalasın? :D

gönderildi

Yapar yapar her seyi yapar o cok korkuyorum ordan. Nerde Svante'nin nur gibi yuzu. :(

gönderildi

10 yil calisabiliyolarsa 2014e kadar kalsaydi :( O ikna ederdi TRTyi :(

gönderildi

Svante bir kanalın yöneticiliği için yüklü maaşlı bir teklif aldı. Emekli falan olmadı henüz.

gönderildi

Tuylerim diken diken izledim ama acayip heyecanliydi hanim kizimiz. Halen birinci olabilecegine olan inancim tam. Haydi Norvec!

gönderildi

Performansı çok kötüydü ama favoriydi belliydi umarım finalde daha iyi söyler yoksa emelie onu yer :D

gönderildi

isiklar daha iyi kullanilabilirdi o konuda cok basarisizdi. cok heyecanliydi bence de. ben de kazanmasini istiyorum ama isi biraz zor gibi

gönderildi

beni çok şaşırttı MGP performansında sanki başka biri vardı :S daha iyi olmayı hak ediyordu finalde aynı şekilde olursa 1.lik Danimarkanın

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...